Met het jaareinde in zicht is het een mooi moment om kort terug te kijken op het afgelopen verenigingsjaar. En jaar waarin we weer mooie dingen hebben gedaan voor onze leden en bedrijfsleden.Zo was er ons geweldige lustrum symposium “ikke, ikke, ikke” dat we i.s.m. van Hoeckel mochten organiseren. Een dag met aandacht voor jezelf staande houden in onze drukke digitale samenleving. Gepresenteerd met een lach.

Voor een regiobijeenkomst over “van verkenning naar verbinding” kwamen leden met hun inkoper bijeen op leden locatie van Severinus.

In november was het symposium thema “Wat staat er op jouw menu”. Een programma waarbij de deelnemers werden meegenomen in het duurzaam verleiden met voeding.

Daarnaast waren er verschillende kennisuitwisselingen tussen de individuele leden.

In onze e-zine brachten we divers facilitair nieuws en deelden bedrijfsleden en leden hun kennis, nieuws en tips. En schreven verschillende leden en bedrijfsleden een artikel voor “ik geef de pen door”.

We kijken met het bestuur uit naar een nieuw facilitair verenigingsjaar en wensen jullie fijne feestdagen en een goed 2024.