HOME 9 OVER FMG 9 BESTUUR

​Het bestuur: oog voor jouw belangen

We werken met een landelijk bestuur. Het is een afspiegeling van de sectoren waarbinnen onze leden werkzaam zijn. Het bestuur is verantwoordelijk voor het beleid en bewaakt tevens de belangen van de vereniging. Alle bestuursleden hebben hierin een specifieke taak. 

FMGezondheidszorg is ingeschreven in het verenigingsregister van de Kamer van Koophandel en heeft volledige rechtsbevoegdheid.

Jaarlijkse ledenvergadering

Eenmaal per jaar leggen we als bestuur verantwoording af aan de leden over het gevoerde beleid. Dit doen we tijdens de algemene ledenvergadering. Ook de resultaten van de jaarlijkse evaluatie van de bezinningsdagen bespreken we hier met de leden. Vervolgens stellen we samen het beleid vast voor het komende jaar. Dit combineren we met een leuk en interactief programma. Altijd een inspirerende dag! En een jaarlijks evenement waarnaar wordt uitgekeken! En zoals je van een facilitaire club mag verwachten, is ook de catering prima in orde.

Verenigingsbureau

Het verenigingsbureau is het centrale interne en externe aanspreekpunt van onze vereniging. Dit betekent onder andere dat dit bureau alle aan de vereniging gerichte post, e-mail en telefoontjes ontvangt. Het bureau verzorgt ook de uitgaande correspondentie.

Heb je een vraag of wil je wat melden? Dan kun je ons via het verenigingsbureau bereiken. 

Suzanne Walsteijn

Suzanne Walsteijn

voorzitter

Stuur een e-mail
 
Fred Roos

Fred Roos

vice-voorzitter, contactpersoon bedrijfsleden en fotografie

Stuur een e-mail
 
Lia Steeman

Lia Steeman

secretaris

Stuur een e-mail  of bel 06 51 04 55 57
 
Astrid Graal

Astrid Graal

penningmeester

Stuur een e-mail of bel 036 527 90 29

 
Karin Gruson

Karin Gruson

verenigingsbureau, website

Stuur een e-mail of bel 0344 62 49 09
Judit Delnoij

Judit Delnoij

bestuurslid

Stuur een e-mail