HOME 9 BESTUURSCOMMISSIE

Bestuurscommissie: oog voor de regio

Binnen FMGezondheidszorg ondersteunt de bestuurscommissie het bestuur door het organiseren van regiobijeenkomsten voor de leden. Zo krijgen leden de mogelijkheid om in de keuken te kijken bij collega-leden en bedrijfsleden uit de buurt tijdens een bedrijfsbezoek. Ook organiseren zij regelmatig rondetafelgesprekken in de regio, waarbij de nadruk ligt op informatie delen en onderlinge kennisoverdracht.

schoonmaak

Regiobijeenkomsten

De bedrijfsbezoeken of rondetafelgesprekken duren maximaal een dagdeel. Ze worden aangekondigd via de website en het e-zine. Per regiobijeenkomst kunnen ongeveer 15 deelnemers zich aanmelden. Voor de rondetafelgesprekken geldt een maximum van 7 deelnemers. Aan deze bijeenkomsten zijn voor onze leden geen kosten verbonden.

Wie zit er in de commissie?

De bestuurscommissie bestaat uit enthousiaste leden van FMG uit diverse zorgsectoren (ziekenhuizen, revalidatiecentra, gehandicaptenzorg en verpleeg- en verzorgingshuizen) verspreid over het land. Vanuit de dagelijkse praktijk zien zij waar behoeftes liggen, welke vraagstukken actueel zijn. Deze aanpak leidt tot interessantere, inspirerende én leuke bijeenkomsten.

Op je best bij FMGezondheidszorg

Iets voor jou?

De commissie fungeert autonoom en rapporteert aan het bestuur van de vereniging. Ze houdt de FMG-leden via de website en het e-zine op de hoogte van haar activiteiten. Momenteel kunnen we wat versterking gebruiken. Wil je wel wat organiseren voor je collega’s in het veld, maar vind je een bestuursfunctie net te veel van het goede? Dan is misschien een plekje in de bestuurscommissie precies wat voor jou! Informeer bij het verenigingsbureau naar de mogelijkheden.