Bestuurscommissie: oog voor de regio

Binnen FMGezondheidszorg ondersteunt de bestuurscommissie het bestuur door het organiseren van regiobijeenkomsten voor de leden. Zo krijgen leden de mogelijkheid om in de keuken te kijken, bijvoorbeeld bij collega-leden en bedrijfsleden uit de buurt tijdens een bedrijfsbezoek. Daarnaast organiseert de bestuurscommissie regelmatig boeiende rondetafelgesprekken in de regio. Gezellige bijeenkomsten, waarbij de nadruk ligt op informatie delen en onderlinge kennisoverdracht. Ook jouw inbreng wordt gewaardeerd. Schrijf je daarom snel in voor de volgende bijeenkomst!

schoonmaak

Regiobijeenkomsten

De bedrijfsbezoeken of rondetafelgesprekken duren maximaal een dagdeel. Ze worden aangekondigd via de website en het e-zine. Per regiobijeenkomst kunnen ongeveer 15 deelnemers zich aanmelden. Voor de rondetafelgesprekken geldt een maximum van 7 deelnemers. Onze instellingsleden kunnen kosteloos deelnemen aan deze activiteiten.

Wie zit er in de commissie?

De bestuurscommissie bestaat uit enthousiaste leden van FMG uit diverse zorgsectoren (zoals ziekenhuizen, revalidatiecentra, gehandicaptenzorg en verpleeg- en verzorgingshuizen) verspreid over het land. Vanuit de dagelijkse praktijk zien zij waar behoeftes liggen en welke vraagstukken actueel zijn. Deze aanpak leidt zo tot interessantere, inspirerende én leuke bijeenkomsten. Kom je ook eens kijken?

Op je best bij FMGezondheidszorg

Ook iets voor jou?

De bestuurscommissie fungeert autonoom en rapporteert aan het bestuur van de vereniging. Ze houdt de FMG-leden via de website en het e-zine op de hoogte van haar activiteiten. Op dit moment kunnen we wat versterking gebruiken. Wil je wel wat organiseren voor je collega’s in het veld, maar vind je een bestuursfunctie net te veel van het goede? Dan is misschien een plekje in de bestuurscommissie precies wat voor jou! Informeer daarom snel bij het verenigingsbureau naar de mogelijkheden. We kijken uit naar je bericht!