FMG E OVER FMG E WAT DOET FMG

FMGezondheidszorg: Als je wilt groeien in het vak

Wat doet FMG eigenlijk? Als beroepsvereniging voor facilitaire professionals in de zorg is ons motto: ‘Kennis maken is kennis delen en kennis delen is kennis maken!’ We richten ons dan ook op het vergroten van kennis op het gebied van Facilitaire Dienstverlening in de zorg. Hiervoor verzamelen, ontwikkelen en delen we kennis op een toegankelijke en aantrekkelijk manier: zowel de inhoud als de vorm heeft onze aandacht. Daarbij is er altijd ruimte om onderling de verbinding te zoeken. Want door elkaar op een informele manier te ontmoeten, groeit je netwerk gestaag. Altijd fijn om op terug te vallen bij vragen of uitdagingen in het vak!

Voel je thuis bij FMGezondheidszorg

Actueel en interessant

Om deze kennisdeling te faciliteren, organiseren we regelmatig vakinhoudelijke bijeenkomsten, zowel landelijk als regionaal. Voor jou als facilitair manager een mooie kans om jezelf te ontwikkelen en je eigen ervaring met collega’s te delen. Natuurlijk is ons programma net zo divers als het vakgebied zelf. We kiezen voor actuele thema’s en interessante invalshoeken. Dat leidt af en toe tot leuke eyeopeners onder de deelnemers.

Interessante sprekers

Zo organiseren we minimaal 2x per jaar een symposium, mooie groots opgezette evenementen met een actueel thema, zoals duurzaamheid, infectiepreventie of veiligheid. De dag kent diverse interactieve onderdelen, zoals een bedrijfsbezoek, goede sprekers, inhoudelijk deelworkshops en natuurlijk lekker eten.

Op de hoogte blijven in je vak

Ook tussen de evenementen door houden wij onze leden vakinhoudelijk up-to-date. Eens per drie weken ontvang je van ons een e-zine, met ontwikkelingen uit het vak en handige wetenswaardigheden. Op onze website vind je nog meer interessante dossiers en good practises, handig gerangschikt op thema. Heb je zelf iets interessants te delen? Lever het aan bij het verenigingsbureau. Wij kijken dan hoe we jouw kennis en ervaring kunnen verspreiden via onze kanalen.

We zijn er voor elkaar

De juiste mensen kennen, daar heb je wat aan! Leer via onze vereniging snel veel enthousiaste collega’s uit het vak kennen. De sfeer onderling is altijd informeel en gezellig. We staan voor elkaar klaar en helpen elkaar onze persoonlijke ambities waar te maken.

 

Ook lid worden?

Ben je werkzaam als manager of beleidsmedewerker op het gebied van Facilitaire Dienstverlening in de zorg, of ben je een leverancier of dienstverlener in deze sector? Lees meer over het lidmaatschap van FMGezondheidszorg op de pagina Lid worden.