Op een warme donderdagmorgen kwamen een aantal instellingsleden, sommigen met hun inkoper, samen voor een ronde tafel bijeenkomst op locatie van instellingslid Severinus. Om met elkaar te netwerken, van elkaar te leren en met elkaar te ontdekken hoe je een zakelijke samenwerking optimaal kunt benutten.

Als gesprekshandleiding maakten ze gebruik van verschillende “relatietips”, mooi verbeeld op de linker tekening. Onderwerpen als “spreek je elkaars taal”, “is er een klik op normen en waarden” “wie is jouw contractbeheerder/relatiemanager (niet de inkoper)”. En hoe breng je de relatie “van jeuk naar leuk”.

Dat je in relatie ook afspraken maakt – KPI’s – spreekt voor zich. Deze KPI’s kunnen ook een andere, essentiële, betekenis hebben.

Aan het einde van de ochtend waren er veel verbindingen gelegd en hebben de deelnemers met veel plezier hun netwerk uitgebreid.

Deze morgen werd ondersteund door onze Facilitaire Raad collega’s Liesbeth van Meerkerk van Asito en Mathijs Ras en Patrick Vrijmoed van AAG.

Wil je ook een keer een regio bijeenkomst voor instellingsleden op jouw instelling? Laat het weten aan het verenigingsbureau.