HOME 9 FACILITY-WIKI 9 DOSSIERS

Kennis is macht, kennisdelen is kracht

Bij FMGezondheidszorg zien we hoe sommige collega’s prachtige dingen neerzetten voor hun organisatie: slimme oplossingen bedenken, handige tools ontwikkelen. Fijne voorbeelden die voor anderen van grote waarde kunnen zijn. Want over hoe meer kennis je beschikt in je vakgebied, hoe meer je ook kunt betekenen voor je eigen organisatie. En we hoeven niet allemaal het wiel opnieuw uit te vinden, toch?

Samen verder komen met FMGezondheidszorg

Vergroot je rendement

FMGezondheidszorg faciliteert en stimuleert actief het delen van kennis onder haar leden. De Facility-wiki op deze website is daar een onderdeel van. In onderstaande mappen kun je zoeken naar best practices, learning projects of verslagen van regiobijeenkomsten en rondetafelgesprekken, die beschikbaar zijn gesteld voor en door leden van FMGezondheidszorg. De voorbeelden en kennisdossiers zijn misschien niet een-op-een over te nemen, maar kunnen je wel inspireren voor een eigen invulling die wel past binnen je organisatie. Doe er je voordeel mee!

Heb je zelf wat bij te dragen?

Heb je zelf een interessant artikel, succesvol project of beleidsnotitie geschreven en wil je dit beschikbaar stellen voor je collega-leden? Mail het als Word-bestand naar het verenigingsbureau.

Dossiers

Algemeen

Beveiliging
Veiligheid

Catering, Voeding
Hospitality

Corona

Duurzaamheid
Afval, Energie

Inkoop

Onderwijs

Overig

Schoonmaak

Symposia
Presentaties

Techniek

Textiel

Vastgoed