UPDATE:
Wat hebben we elkaar lang niet gezien. En ja, wat keken we ernaar uit om jullie op 7 december weer te zien in Geofort. Om elkaar te inspireren, te prikkelen en samen naar de toekomst te kijken. Maar nee, helaas, onze Meet & Greet kan niet doorgaan; de coronamaatregelen, -adviezen en zeker ook de werkdruk in de gezondheidszorg zijn op z’n zachtst gezegd pittig.
We hopen van harte dat iedereen gezond blijft en dat we samen goed uit deze lockdown komen, zodat we elkaar in 2022 snel weer kunnen gaan ontmoeten.

 

 

Na diverse FMG Webinars en ledenplatforms via Teams kunnen we collega’s uit het facilitaire werkveld weer live spreken tijdens onze Meet & Greet. Een middag waarin we kijken naar de toekomst, elkaar weer mogen ontmoeten en met netwerkmogelijkheden.

Op dit moment is de zaal ( mede door de beperkende coronamaatregelen) al vol.
Je kan je nog aanmelden voor de wachtlijst.
Mail dan naar het verenigingsbureau: info@fmgezondheidszorg.nl

Datum: 07 december 2021
Tijd: 12:00 – 17:00 uur
Plaats: Geofort
Adres: Nieuwe Steeg 74, Herwijnen