HOME 9 LEDEN 9 BEDRIJFSLID

Ben je leverancier? Kom in contact met het werkveld

FMGezondheidszorg is trots op haar 60 bedrijfsleden, voornamelijk facilitaire toeleveranciers en adviseurs. Deze leden leveren op hun eigen manier een bijdrage aan het op peil houden van de kennis van onze instellingsleden. Bedrijfsleden geven bovendien regelmatig een interessante en waardevolle invulling aan onze thematische activiteiten. Hierdoor zijn we nog beter in staat om de activiteiten van de vereniging inhoud te geven en uit te bouwen.

Bedrijfslid worden?

Nieuwe bedrijfsleden zijn van harte welkom ter ondersteuning van onze vereniging. Het bedrijfslidmaatschap kost € 365,- per jaar. Daar krijg je ook wat voor terug: de gelegenheid om jouw organisatie te presenteren aan onze leden, je kennis over te brengen aan onze leden en ze te inspireren nog beter te worden in hun vak. Wie weet wat voor mooie samenwerkingsverbanden er zo ontstaan…

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over het bedrijfslidmaatschap? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op of schrijf je in via het inschrijfformulier.

Het bedrijfslidmaatschap geeft recht op interessante voordelen:

  • We plaatsen het logo van je organisatie op onze website en een link naar jouw website. Daarnaast is er ruimte voor een korte bedrijfsomschrijving. Ook is het mogelijk een bedrijfsbanner te kopen op de website.
  • Ook kun je actuele nieuws- of persberichten aanleveren. Relevante berichten krijgen een plekje in ons nieuwsoverzicht.
  • Je krijgt toegang tot de landelijke symposia (voor twee medewerkers). Je ontvangt hiervoor automatisch een uitnodiging. Tijdens deze evenementen heb je volop netwerkmogelijkheden met bestaande of nieuwe relaties.
  • Bovendien ontvang je elke drie weken ons e-zine.
  • Ook heb je toegang tot het overzicht van onze leden.

Sense Company

Alpheios

Sense Company

 

Wist je dat geurbeleving tijd en kosten bespaard? En tegelijkertijd bijdraagt aan duurzaamheid in jouw gebouw?

Als een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van geurbeleving ontwikkelen wij professionele, slimme geursystemen. Met behulp van ons online platform kunnen we dit in elke mogelijke ruimte op een efficiënte manier realiseren en optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan wachtruimte, behandelkamers of gangen. Geen enkele geurwens is ons te gek!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? En klaar om bezoekerstevredenheid te verhogen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder!

 

 

Contact: Rutger van Berkel,T: +31 13 4600112, rutgerjean@sense-company.com, www.sense-company.com/nl/
Adres: Dr Paul Janssenweg 144, 5026 RH Tilburg

Holland Water

Alpheios

Holland Water

Hoogkwalitatieve zorg kan niet zonder modern waterbeheer. Wij willen dat u 100% controle heeft over de waterkwaliteit in uw gebouw. Met betrouwbare data en expertise om te sturen, en watertech die voor iedere situatie een oplossing biedt. Zodat u kunt zorgen voor glaszuiver water – met duurzaam en kostenefficiënt beheer. Onze missie is om u daarbij te helpen.

Contact: Roy Mohaboe – roymohaboe@hollandwater.com –  hollandwater.com  tel; +31 (0) 343 475 090
Adres: Nijendal 52, 3972KC Driebergen-Reijsenburg

Food Connect

forbo flooring

Food Connect

Verse maaltijden van A tot Zelfredzaamheid
Veel ouderen blijven langer zelfstandig thuis wonen, maar hebben wel steeds intensievere zorg nodig. Als zorgorganisatie wil je deze mensen zo goed mogelijk ondersteunen om de zelfredzaamheid te behouden. Vaak vragen organisaties zich af hoe dit vorm moet krijgen. Hoe krijgen deze cliënten nog de juiste aandacht en zorg? Hoe krijg je dit voor elkaar binnen de gestelde budgetten? En hoe kan het personeel optimaal ingezet worden?

Met deze vragen en ontwikkelingen in gedachten heeft Maaltijd Thuis een compleet dienstenpakket samengesteld met drie doelen: een gezonde basis bieden, het ontlasten van zorgpersoneel en het verminderen van de kosten.

Contactpersoon: dhr. Bart Kok – T: 0 888 – 10 10 10 – b.kok@foodconnect.nl . www.foodconnect.nl
Adres: Plesmanweg 28, 7602 PE Almelo

 

CWS

Alpheios

CWS – Den Bosch

Wij zijn de grootste specialist in hygiëne, bedrijfskleding, schoonloopmatten en cleanrooms. Met duurzame oplossingen bijdragen aan een gezondere en veiligere toekomst – dat is waar CWS voor staat. Optimaliseer hand, toilet,- en vloerhygiëne en waarborg de veiligheid van patiënten, cliënten en personeel.

Contact: Dhr. Johan van Engelen – T: 073 – 633 83 38 – johan.vanengelen@cws.comwww.cws.com
Adres: De Beverspijken 16, 5221 ED Den Bosch

Wecovi

wecovi

Wecovi – Zwolle

Efficiënt, maatschappelijk verantwoord en met plezier schoonmaken. Dat zijn de drijvende factoren achter Wecoline. Duurzaamheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarom gaat Wecoline zorgvuldig om met mens, milieu en onderneming. Daarnaast leveren wij hoge kwaliteit, en staat innovatie bij ons voorop, zo kunnen wij ons onderscheiden en onze klanten tevreden blijven stellen.

Contact: Mvr. Herma Oosterveld – T: 038 – 468 68 68hoosterveld@wecovi.comwww.wecovi.com
Adres: Rudolf Dieselstraat 14, 8013 NJ Zwolle

Victoria

victoria

Victoria schoonmaakbedrijf – Alkmaar

Victoria: Schoonmaakbedrijf voor zorginstellingen; Het comfort van patiënten en/of bewoners in een zorginstelling en ziekenhuis staat voorop. Onderdeel van dat comfort is een schoon leefklimaat met goede hygiëne en vertrouwde gezichten. Wij staan garant voor uitstekend dienstverlening, een professionele benadering én uitstekende schoonmaakresultaten. Zo kunt u zich volledig focussen op de zorg voor uw patiënten of bewoners.

Contact: Dhr. Pieter Grootjes – T: 072 – 561 24 42info@victoriaschoonmaak.nlwww.victoriaschoonmaakbedrijf.nl
Adres: Havinghastraat 23, 1817 DA Alkmaar

Veilig in Beeld

veilig in beeld

Veilig in Beeld Crisisbeheersing – Leusden

Veilig in Beeld|Crisisbeheersing zorgt voor het inbedden van integrale veiligheid op alle niveaus binnen zorginstellingen en ziekenhuizen. Zorgcontinuïteit staat hierin centraal, waarbij we kijken naar de risico’s, rollen en verantwoordelijkheden die er zijn binnen uw organisatie. We adviseren en ondersteunen bij de planvorming en implementeren de integrale veiligheid van de werkvloer tot aan de Raad van Bestuur door middel van diverse, interactieve bijeenkomsten.

Contact: Mvr. Inge Muller – T: 033-200 79 70info@veiliginbeeld.nlwww.veiliginbeeld.nl
Adres: De Mulderij 4, 3831 NV Leusden

Van Moer

Van Moer

Van Moer – Haarlem

Van Moer ontwikkeld samen met klanten vanuit Haarlem in co-creatie kledingpakketten voor zorginstellingen. Met onze ervaren medewerkers zorgen wij voor de ideale combinatie van functionele eisen en uitstraling. Onze kleding is gemaakt van Europese materialen, naleverbaar en uitstekend industrieel wasbaar.

Contact: Dhr. Arie Raijmakers – T: 023-531 95 87 – info@vanmoer.nlwww.vanmoer.nl
Adres: Phoenixstraat 6, 2011 KC Haarlem

Springendal

Alpheios

Springendal – Ootmarsum

…al meer dan 135 jaar een professioneel textielverzorgingsbedrijf met twee volwaardige wasserij en stomerij vestigingen. Gespecialiseerd in de gezondheidszorgmarkt en we richten ons op verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen, revalidatie- en GGZ-instellingen. Springendal beschikt over een gecertificeerd kwaliteitssysteem Certex (incl. RABC), uw wasgoed is daardoor in professionele handen.

Contact: Mvr. Lisette Keuper – T: 0541-29 12 13 – ootmarsum@springendal.nlwww.springendal.nl
Adres: Springendal 6, 7637 PX Oud Ootmarsum