HOME 9 LEDEN 9 BEDRIJFSLID

Ben je leverancier? Kom in contact met het werkveld

FMGezondheidszorg is trots op haar 65 bedrijfsleden, voornamelijk facilitaire toeleveranciers en adviseurs. Deze leden leveren op hun eigen manier een bijdrage aan het op peil houden van de kennis van onze instellingsleden. Bedrijfsleden geven bovendien regelmatig een interessante en waardevolle invulling aan onze thematische activiteiten. Hierdoor zijn we nog beter in staat om de activiteiten van de vereniging inhoud te geven en uit te bouwen.

Bedrijfslid worden?

Nieuwe bedrijfsleden zijn van harte welkom ter ondersteuning van onze vereniging. Het bedrijfslidmaatschap kost € 350,- per jaar. Daar krijg je ook wat voor terug: de gelegenheid om jouw organisatie te presenteren aan onze leden, je kennis over te brengen aan onze leden en ze te inspireren nog beter te worden in hun vak. Wie weet wat voor mooie samenwerkingsverbanden er zo ontstaan…

Meer weten?

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over het bedrijfslidmaatschap? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op of schrijf je in via het inschrijfformulier.

Het bedrijfslidmaatschap geeft recht op interessante voordelen:

  • We plaatsen het logo van je organisatie op onze website en een link naar jouw website. Daarnaast is er ruimte voor een korte bedrijfsomschrijving. Ook is het mogelijk een bedrijfsbanner te kopen op de website.
  • Ook kun je actuele nieuws- of persberichten aanleveren. Relevante berichten krijgen een plekje in ons nieuwsoverzicht.
  • Je krijgt toegang tot de landelijke symposia (voor twee medewerkers). Je ontvangt hiervoor automatisch een uitnodiging. Tijdens deze evenementen heb je volop netwerkmogelijkheden met bestaande of nieuwe relaties.
  • Bovendien ontvang je elke drie weken ons e-zine.
  • Ook heb je toegang tot het overzicht van onze leden.

AAG

Alpheios

AAG – Den Bosch

AAG gelooft in een goede bedrijfsvoering als stevig fundament voor de zorg. Wij bieden ondersteuning bij het verbeteren van (bedrijfskundige) processen, zodat zorgorganisaties zich kunnen richten op hun belangrijkste taak: het zorgdragen voor mensen.

Contact: Mathijs Ras – T: 073 – 640 97 77 – info@aag.nl – www.aag.nl
Adres: Het Wielsem 10, 5231 BW Den Bosch

AfH Professional Hygiene Europe

Tork

AfH Professional Hygiene Europe – Zeist

Het merk Tork biedt een breed assortiment hygiëneproducten en diensten binnen het Away- From-Home-kanaal. Tork levert wereldwijd aan klanten in de sectoren: gezondheidszorg, horeca, industrie en office. Door de jarenlange ervaring en expertise op het gebied van hygiëne en duurzaamheid, is Tork marktleider in verschillende sectoren en een betrokken partner in meer dan 90 landen. Tork is onderdeel van het SCA merkportfolio.

Contactpersoon: Dhr. E. Devenijns – T: 030 69 84 600 – eduard.devenijns@essity.com – www.tork.nl
Adres: Arnhemse Bovenweg 120, 3708 AH Zeist

Alpheios

Alpheios

Alpheios – Heerlen

Alpheios. Blink uit!
Bij Alpheios zijn we elke dag bezig de prestaties van (zorg)schoonmaakorganisaties te verbeteren. We zien dat deze opdrachtgevers veel vraagstukken hebben rondom hygiëne, duurzaamheid, vitaliteit, beleving en efficiency. Daar zijn geen standaard oplossingen voor: het is maatwerk om ook in jouw organisatie de best mogelijke oplossing te implementeren. Dat is waar wij ons graag iedere dag  voor inzetten.  Dat leidt tot succes en tot trotse schoonmakers die uitblinken en langdurige klantrelaties. Zo blijven we het onderscheid in de zorgmarkt maken. Zie www.alpheios.nl.

Contact: Eric Hagenaars,T: 045 573 88 88 – Eric.Hagenaars@alpheios.nl – www.alpheios.nl
Adres: In de Cramer 8a, 6411 RS Heerlen

Artimo

Artimo

Artimo – Roosendaal

Leverancier van permanent vlamvertragende gordijn- en meubelstoffen voor projecten

Contact: Dhr. I. Sieben – T: 0165 543940– info@artimo.nl – www.artimo.nl
Adres: De Meeten 53, 4706 NK  Roosendaal

Asito

Alpheios

Asito – Almelo

Met Asito Zorg samen werken aan een betere leefomgeving. Dit doen wij binnen de curatieve zorg door positief bij te dragen aan het welzijn van patiënten, bezoekers en personeel. Met innovatieve concepten zorgen wij voor verlaging van ziekenhuisinfecties. Zo gaan wij als expert elke dag voor Aantoonbaar Beter. Ook binnen Care ondersteunen wij bij het verzorgen van kwetsbare doelgroepen en realiseren wij een veilige, vertrouwde en inclusieve woon-, werk- en verblijfsomgeving. Daarmee dragen wij bij aan de kwaliteitsbeleving van de zorg.

Contactpersoon: Dhr. Glenn Timmer – T: 06 – 14 33 88 48 – g.timmer@asito.nl  – www.asito.nl
Adres: Van Riemsdijkplein 50, 7606 ZA Almelo

ATIR

AAG

ATIR – Almere

Onze schoomaakadviseurs zijn dé experts om u te helpen met het optimaal organiseren van uw schoonmaak. Daarbij geven onze schoonmaakexperts u graag professioneel advies over visie, benchmarking of sourcing strategie (inbesteden of uitbesteden). Maar ook na het geven van een advies blijven wij graag betrokken bij het resultaat door middel van contractbeheer. Op basis van onze brede data houden we uw contract gezond voor alle partijen.

Contact: Maudy van de Kamp – T: 036 30 30 550 – m.vandekamp@atir.nl – www.atir.nl
Adres: Edvard Munchweg 61, 1328 MK Almere

BOMA

Alpheios

Boma – Eindhoven

BOMA is totaalpartner voor facilitair- en schoonmaakprofessionals. Met een compleet aanbod, een slimme logistiek, handige e-tools en een ongekende klantgerichte service creëren we schoonmaakconcepten voor een verantwoord en schitterend resultaat.

Contactpersoon: De heer R. Otten – T: 040 8519060 – info@boma.nl – www.boma.eu
Adres: Boschdijk 730, 5624 CL Eindhoven

CareCulinair

AAG

CareCulinair – Den Bosch

Care Culinair helpt zorginstellingen en hun medewerkers om zorgcliënten een gezonder en gelukkiger leven te laten leiden. Wij ondersteunen zorgmedewerkers met het realiseren van lekker, gezellig en gezond eten en drinken. Met kennis, aandacht en een gezonde organisatie. Gericht op beter eten, minder kans op ondervoeding en minder voedselverspilling.

Contact: Marc Duijzer – T: 073-303 27 43 – info@careculinair.nl – www.careculinair.nl
Adres: Helftheuvelweg 11, 5222 AV Den Bosch

CleanLease

AAG

CleanLease – Eindhoven

Jaarlijks verzorgen we op een duurzame manier ruim 100 miljoen kilo wasgoed. We leveren onze diensten aan ziekenhuizen, zorginstellingen en vakantieparken, zowel in Nederland als in België.

Contact: Mw. A. Klein Overmeen – T: +31 (0)88 400 2700 – info@cleanlease.nl – www.cleanlease.com
Adres: De Schakel 30, 5651 GH Eindhoven