Op 29 maart is het zover: onze Meet & Greet op het Geofort in Herwijnen.
Wat hebben we elkaar lang niet gezien. Na diverse FMG Webinars en ledenplatforms via Teams kunnen we collega’s uit het facilitaire werkveld weer live spreken tijdens onze Meet & Greet. Een middag waarin we kijken naar de toekomst en elkaar weer mogen ontmoeten en kunnen netwerken.

Na een lunch gaan we in kleine groepen uiteen om aan de hand van prikkelende stellingen van elkaar te leren en jullie wensen voor de toekomst te horen. We wisselen regelmatig van tafel zodat je veel collega’s kunt spreken. Aan het einde van het programma krijgen we een rondleiding over het Geofort waarbij historie en facilitair samenkomen.

Datum: 29 maart 2022
Tijd: 12:00 – 17:00 uur
Plaats: Geofort
Adres: Nieuwe Steeg 74, Herwijnen

Programma

12.00 Ontvangst
12.30 Lunch
13.15 Opening
13.20 Aan de slag
15.00 Pauze
15.15 Vervolg
15.45 Het Geofort in facilitair en historisch perspectief: een rondleiding
16.30 Afsluiting met drankje en hapje

Over Geofort

GeoFort is een interessante locatie. Het heeft mooie prijzen gewonnen, zoals de Europa Nostra Prijs en de titel ‘het beste kindermuseum ter wereld’. Het historische forteiland is als onderdeel van de waterlinie Unesco Werelderfgoed en heeft circa 100.000 bezoekers per jaar.

Aanmelden

Heb je ons ook zo gemist? Kom dan naar de Meet & Greet op 29 maart. Met elkaar maken we er een nuttige én aangename dag van.
Aanmelden kan je hier: