Wat bij Interzorg in Assen begon met de wens tot het maken van een smakelijk en herkenbaar dieethapje, ontwikkelde zich uiteindelijk tot een compleet servicecentrum.

Samen met bedrijfslid temp-rite was een groep instellingsleden voor “FMG on tour/Kijkje in de keuken” te gast op deze prachtige locatie. Gastheren Roelof Bos en Simon Wachtmeester namen de aanwezige leden mee in de ontwikkeling van het centrum. Dat in 2020 het werd geopend. Een locatie met productie keuken, eigen wasserij en logistiek centrum.

Aan de basis hiervan lag een flinke dosis doorzettingsvermogen, met een vast ontwikkel team. Uiteindelijk resulteerde dit in o.a. samenwerking met lokale producenten (zoals een agrariër die teelt op basis van de menu cyclus) , effectieve logistieke stromen waardoor uren aan de zorg konden worden teruggegeven, hergebruik warmte uit de wasserij. En het allerbelangrijkste; een tevreden bewoner van Interzorg.

Na de presentatie kregen de leden van FMG een rondleiding door het gebouw en werden intercollegiale contacten verstrekt.

Wil je meer weten? Bekijk het filmpje van het servicecentrum.