Wij zijn Sense Company! Als nieuw bedrijfslid van de FMG zijn we enthousiast om meer inzicht te delen over de essentie én efficiëntie van geurbeleving in jouw faciliteiten.

De essentie en efficiëntie van geurbeleving

Geurbeleving draait om het bereiken van specifieke doelen in een ruimte. Deze doelen variëren van probleemoplossend tot waardetoevoegend. Het probleemoplossende doel is neutraliseren van onaangename geuren, wat essentieel is in de facilitaire branche. Maar, geurbeleving kan ook waarde toevoegen, zoals het kalmeren van bezoekers, het stimuleren van verkoop of het creëren van een bepaalde thematische sfeer. Het mooie is dat probleemoplossend en waardetoevoegend elkaar niet uitsluiten! Het belangrijkste doel blijft echter het creëren van een positieve ervaring voor jouw bezoekers, met als bijkomend voordeel kosten- en tijdsbesparing voor de organisatie, bijvoorbeeld door minder frequent schoonmaken van al technische schone ruimten en minder fysieke inspecties op geur in verschillende ruimten.

Slimme geurtechnologie en innovatie

Onze geursystemen zijn ontwikkeld om naadloos te integreren in diverse ruimten, of het nu gaat om wachtruimtes, behandelkamers of gangen. Via ons online platform, waarin we voortdurend streven naar verbetering van geurbeleving in de facilitaire sector, bieden we een efficiënte manier van beheer. We hebben een eigen team van developers dat constant werkt aan de technologie achter het systeem. Door het platform beheer je vanuit één locatie op een app meerdere ruimten. Dat maakt beheer makkelijk en efficiënt. Daarnaast is het ook te koppelen aan andere facilitaire beheersystemen met de API-koppeling.

De strategische rol van geurbeleving in de zorg

Geurbeleving is meer dan alleen het creëren van een aangename sfeer; het is een strategisch instrument dat de bezoekers- en medewerkerstevredenheid én hygiënebeleving verhoogt en hierdoor bijdraagt aan de efficiëntie van bedrijfsprocessen. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn dan ook afgestemd op specifieke behoeften en dragen bij aan een geoptimaliseerde omgeving.

Samen optimaliseren

Wil je meer weten over de geuren die we aanbieden voor specifieke doelen, het geursysteem of de software achter het fysieke systeem? We delen graag onze passie en kennis. Samen ontdekken we de kracht van geur het beste! Bezoek ons op https://sense-company.com/nl/  of neem contact op via rutgerjean@sense-company.com.