Jaarlijks worden er liters chemicaliën doorgespoeld voor de reiniging van toiletten in Nederland. Dit heeft een enorme impact op het milieu, de kwaliteit van ons drinkwater en de gezondheid van schoonmakers. De introductie van de BubbleFlush brengt hier verandering in!


Toiletreiniging zonder chemie
De BubbleFlush is ‘s werelds eerste toiletreinigingssysteem dat toiletten reinigt met ultrasone trillingen. Deze gepatenteerde technologie maakt het reinigen met milieubelastende chemicaliën overbodig. De trillingen creëren kleine krachtige luchtbellen in het water die uiteindelijk met kracht imploderen om zo kalk en aangehecht vuil in een handomdraai te verwijderen. Ideaal voor de dagelijkse en periodieke reiniging van het toilet. Daarnaast is het mogelijk om met deze technologie het zichtbare deel van het sifon te reinigen, wat een lastige klus is met reguliere schoonmaakmiddelen.  De werkwijze is eenvoudig. Houd de BubbleFlush in de toiletpot en met 1 druk op de knop doet de technologie zijn werk.

Milieu
Jaarlijks worden miljarden liters chloor en andere milieubelastende reinigingsmiddelen geproduceerd. Die vinden via onder andere het toilet hun weg de natuur in. De BubbleFlush is bij uitstek vriendelijk voor het milieu. Met de BubbleFlush bespaar je namelijk jaarlijks 1,5 liter chemie per toilet. Daardoor wordt ook het gebruik van plastic, afval, transport en water gereduceerd. Het afvalwater is schoner en draagt hierdoor bij aan een verbeterd afvalmanagement.

Gezondheid medewerkers
Door technologie van de BubbleFlush wordt het werken met (agressieve) chemische reinigingsmiddelen vermeden. Daarnaast kost het relatief veel moeite om een vervuild toilet schoon te boenen, wat ook kan resulteren in een aantasting van het glazuur van de toiletpot. Uiteindelijk zal vuil zich hierdoor juist meer nestelen in het toilet. De BubbleFlush neemt deze schoonmaakklus uit handen. Technologie neemt het over van chemie.

Meer weten over de BubbleFlush? BubbleFlush | Toiletreiniger met ultrasone trillingen (wecoline.com)