Vandaag, 5 mei 2023, gaat de vlag in top: schoonmaakbedrijven en eigen diensten kunnen vanaf vandaag tot 15 juni 2023 hun uitblinker(s) aanmelden voor de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing 2023. Heb je 1, 10, 100, 1000 of 10.000 schoonmakers in dienst? Zie jij één of twee of drie uitblinkers in schoonmaak en/of specialistisch reinigen? Pak je kans om jouw uitblinker(s) eenvoudig aan te melden via deze link: verkiezing. Het kan tot en met 14 juni. En… deelname kost niets, behalve 5 vragen ‘Simply. The best’ beantwoorden.

Wat kunnen bedrijven die zich aanmelden voor de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing verwachten? Ieder schoonmaakbedrijf of eigendienst (klein of groot) maakt kans dat twee juryleden na 15 juni en voor 15 augustus langskomen op locatie en kennismaken met de uitblinker. Op 15 augustus maken jury en de verkiezingsorganisatie de 10 genomineerden bekend. Daarna schitteren de 10 genomineerde schoonmaaksterren op de socials tot het glitter & glamour verkiezingsfeest op 20 september 2023.

Goud in handen
Onze schoonmakers en specialistisch reinigers zorgen voor een gouden toekomst. Zij vormen de basis van onze wereld. Zij zorgen voor welzijn, blijdschap, beleving. Iedere dag opnieuw. Voor iedereen, waar je ook bent. Daarom verdienen alle schoonmakers in Nederland het podium van erkenning en waardering. Dat geven we ze op 20 september met de verkiezing Schoonmaker van het Jaar!

Thema Simply. The best.
Het thema voor de verkiezing Schoonmaker van het Jaar 2023 is Simply. The best. Waarom? Vaak wordt gedacht dat schoonmaak simpel is. Nee, schoonmaken is echt een vak. Gediplomeerde en gespecialiseerde schoonmakers zijn topsporters, zij doen hun best, zij zorgen voor een ‘best gevoel’ van wie dan ook. Een gevoel van beleving en welzijn. Overal en altijd.

Ook voor kleine, middelgrote of grote schoonmaakbedrijven en eigendiensten dekt dit thema Simply. The best de lading met vijf vragen kun je jouw gewaardeerde schoonmaker(s) en/of specialistisch reinigers aanmelden voor de verkiezing Schoonmaker van het Jaar. Wees er trots op dat zij het vak beoefenen en uitdragen; zij zorgen voor een schone beleving door een schone omgeving.

Verdieping
Het is belangrijk dat de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing voor iedereen een positieve bijdrage oplevert. Voor de mens, het vak, de branche én de bedrijven van alle tot nu toe aangesloten partners: BOMA, GPH Schoonmaakartikelen, Interclean, Makita, Numatic, perfectPlan Opleiding & Advies, SIEV, Greenbush, Katrin Hygiene Solutions, Klien-IT-Systems, Qualis Insight C4C, RAS, SVS Opleidingen, Zuiver Schoonmaakopleidingen, i-team Global en Schoonmakend Nederland. Tijdens de PizzaMarketingSessie op 23 mei hebben we gekozen voor het thema Impact. Bij impact draait het (te) vaak om cijfers, maar in ons verkiezingsproject/-traject gaat het niet enkel om het bereik #svhj2023, ook om de meerwaarde van schoonmaak. Samen kunnen we een (grote) stap zetten. We gaan ervoor!
 ______________________________________________________________

 Dit is de verkiezing #smvj2023
Vanuit hun eigen bedrijven Petra de Bruin Communication en Esther Communiceert zetten zij hun onafhankelijke en objectieve pet op voor de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing. Esther en Petra hebben daarvoor dé schone handschoen opgepakt. Waarom? “Wij kunnen het niet over ons hart verkrijgen om deze verkiezing te laten beëindigen, dus gaan we door. We gaan ervoor. Wij doen het, omdat we alle schoonmakers een warm hart toedragen. Wie wordt er niet blij van waardering, beleving en hygiëne?”

Het is belangrijk dat de Schoonmaker van het Jaar-verkiezing voor iedereen een positieve bijdrage oplevert; voor de mens, het vak, de branche, de maatschappij en de partners. Tijdens de pizzamarketingsessie op 23 mei leggen we de basis voor Impact. Bij impact draait het (te) vaak om cijfers. In ons verkiezingsproject/-traject gaat het niet enkel om het bereik #svhj2023, zeker om de meerwaarde. Samen kunnen en gaan we een (grote) stap zetten.