In de auto, in de trein, tijdens het klussen, een “rondje hondje” of een hardloopsessie. Luisteren naar een podcast kan overal. Ook over facilitair zijn verschillende podcasts gemaakt. We zetten er een paar voor je op een rijtje. Laat je inspireren!

Zo maakt AAG de podcast serie ‘facility management in de zorg’. Met boeiende verhalen, best practices én meer over facility management in de zorgmarkt.

Ken je de facilitaire podcast serie van onze collega vereniging FMN? Hier kan je een podcast filteren op verschillende thema’s zoals hospitality, logistiek, duurzaamheid en meer.

Bij Eager People kan je luisteren naar professionals uit het facilitaire vakgebied. Over hun gebouwen, dienstverlening, technologie en innovatie.

Ook is er de podcast serie over de gezondheidszorg in Nederland, gemaakt door de redactie van Skipr en Zorgvisie. In Voorzorg vragen redacteuren zorgbestuurders en beslissers in de zorg naar wat hen bezighoudt, naar bestuurlijke dilemma’s en meer.