Op 22 maart organiseren Vebego en ons bedrijfslid Hago Zorg het congres Zorg Service Revolutie. Ze willen helpen om de zorg te laten zorgen. Dit doen ze via een boeiend event met toonaangevende sprekers, deskundigen en professionals uit de zorg. Zoals Talitha Muusse (dagvoorzitter), Eric Corton (acteur), Joep de Groot (CZ), Dennis Moeke (HAN), André Brand (Hilverzorg) en Stella Salden (Nu ’91). Waarom? Om te inspireren. Om richting te zoeken. Ook zal tijdens het congres capacityd® worden gelanceerd: een oplossing voor het verlagen van de werkdruk in de zorg. Hiermee kijk je integraal naar de ondersteunende processen. Bovendien helpt het zorgprofessionals om efficiënter en veiliger te werken.

Uitnodiging

Vanuit onze samenwerking met Hago Zorg nodigen we je graag uit om hierbij aanwezig te zijn. Via onderstaande link vind je meer informatie over het congres. Hier staat ook hoe je je kunt registreren.

Wat?                Congres Zorg Service Revolutie
Wanneer?       22 maart 2022 | 15.00 – 18.30 uur
Locatie?          Polar, Jaarbeurs Utrecht
Meer info?      hagozorg.nl/zorg-service-revolutie

Voor wie?

Het congres is waardevol voor Zorg Managers, Facilitair Managers en (financiële) Bestuurders van met name (academische) ziekenhuizen en ouderenzorg instellingen. Ook IT-, Logistiek- en HR-Managers uit deze doelgroepen zijn welkom.  Aanbevolen wordt om samen met een collega deel te nemen en zo de onderwerpen vanuit meerdere invalshoeken te ervaren.