Warning: Undefined array key "post_type" in /srv/home/fmgezondheidszorgnl/domains/fmgezondheidszorg.nl/htdocs/www/wp-content/themes/Divi-child/functions.php on line 20
CSU Innovatie Boost 2022 - FM Gezondheidszorg

Meer dan 20 interactieve sessies met toonaangevende sprekers en organisaties tijdens de Innovatie Boost, hét facility event van 7 tot en met 11 februari 2022

De ontwikkelingen in de facilitaire branche gaan razendsnel door corona, krapte op de arbeidsmarkt, digitalisering en de focus op duurzaamheid. De veranderende kijk op thuiswerk, gebouwgebruik en hybride workplace management leiden tot nieuwe uitdagingen in diverse branches. Welke invloed heeft thuiswerken op de werkplekbeleving? En met welke slimme oplossingen creëren we een veilige, productieve én leuke werkomgeving? Mis het niet en laat je door CSU inspireren tijdens hét online facility event voor innovatie en inspiratie. Na het succes van de online CSU Innovatie Boost in 2021 gaan we dit event herhalen! Een week lang gidsen we je online door het snel veranderende facilitaire werkveld.

Lees meer en meld je kosteloos aan .

CSU is bedrijfslid bij FMG.