Hoe innovatief is facilitair Nederland? Dat onderzoekt schoonmaakbedrijf CSU voor het vierde jaar op rij met de Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie 2022. Nieuwe technologieën, Covid-19 en waarde gedreven veranderingen hebben in veel organisaties tot een andere invulling van facility management geleid. Wat zijn de onderwerpen op de agenda in 2022? Welke doelen en uitdagingen zijn er voor FM? En in welke mate spelen innovaties en duurzaamheid een rol in de Facility Experience?

CSU nodigt facilitair verantwoordelijken uit om deel te nemen aan het onderzoek via csu.nl/innovatie/nationale-facilitaire-benchmark/. Direct na het invullen van de online vragenlijst heeft men inzicht in hoe de eigen antwoorden zich verhouden ten opzichte van vakgenoten. Het rapport met de complete resultaten van de Nationale Benchmark Facilitaire Innovatie 2022 presenteert CSU begin februari. Met de resultaten kan de volgende stap gezet worden in innovaties op het gebied van facility management.

Lees hier verder.