Crombeen Group neemt schoonmaakbedrijf Service voor Bedrijven Nieuwhuisweg 2B in Venray per 1 september 2021 over en breidt zo haar orderportefeuille en personeelsbestand in de regio uit.

Achtergrond informatie: Crombeen Group is een familiebedrijf dat meer dan vijftig jaar actief is in met name de Facilitaire dienstverlening. Merken als schoonmaakbedrijf Jose Crombeen bv, uitzendorganisatie VWorks, Crombeen Airfield services, Crombeen oldtimer Care and Sales bv en diverse GMBH ’s in Duitsland ontzorgen honderden relaties met meer dan 800 medewerkers in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast heeft zij diverse strategische allianties met andere facilitaire aanbieders op o.a. ICT, facilitaire advisering en interimmanagement, (RAS)-opleidingen en groothandelactiviteiten waardoor zij een totaalconcept kan aanbieden.

Paulus Korste CEO van de Crombeen Group vertelt: ” Hetgeen mij als eerste aanspreekt in het overgenomen bedrijf Service voor Bedrijven is het woord Service in de naam van het bedrijf. Met name de betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken en de regionale bereikbaarheid bij haar klanten in het noorden van Limburg gaf de doorslag bij dit bedrijf. Groot voordeel is dat ik bij de overname terug kon vallen op de jarenlange ervaring en expertise van de oprichter Alfons Crombeen, die meer dan 50 jaar geleden het familiebedrijf oprichtte.

Ons doel is het lokale en regionale karakter van het bedrijf te behouden en de locatie aan de Nieuwhuisweg 2B in Venray blijft open.  De unit Venray wordt opgenomen in de Crombeen Group, waardoor zij optimaal meelift in de scholing, kwaliteitsborging en aanwezige expertises tussen de reeds bestaande businessunits.”

De Crombeen groep is de samenwerkingspartner van ons bedrijfslid Sanlynkro.