Leden

Iedereen die verantwoordelijk is voor het beleid, de organisatie en/of de uitvoering van de interne of facilitaire diensten in de gezondheidszorg kan lid worden. De aandachtsgebieden van onze leden zijn onder andere: catering, vastgoed, technisch onderhoud, beveiliging, textielverzorging, afvalbeheer/milieu/energie, goederenlogistiek, receptie, inkoop/contractbeheer, groenvoorziening, schoonmaak, verhuizingen, repro/archivering, administratie en ICT.

Het lidmaatschap kost € 125,00 per jaar (2021). Als lid kunt u gratis deelnemen aan de symposia, regiobijeenkomsten en gebruik maken van ons digitale databank. Daar kunt u aan collega’s uit het werkveld vragen stellen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een calamiteitenplan of wilt u een projectervaring met ons delen? Ook daarvoor kunt u terecht op de databank. Daarnaast ontvangt u de digitale nieuwsbrief van FMGezondheidszorg, en kunt u gebruik maken van het item vraag & aanbod.

Klik hier om lid te worden

Studenten

Studenten van de opleiding HBO-FD kunnen vanaf het derde studiejaar het studentenlidmaatschap aanvragen. Studentleden betalen de helft van de normale contributie (€65,00) per jaar. Het lidmaatschap geeft recht op deelname aan de landelijke symposia. Daarnaast ontvangen studenten de digitale nieuwsbrief van FMGezondheidszorg. Studenten hebben een adviserende stem tijdens de algemene ledenvergadering.

Klik hier om lid te worden

Bedrijven

De vereniging kent diverse bedrijfsleden. Deze organisaties kenmerken zich vooral door hun functie als facilitaire toeleveranciers en adviseurs. Op onze pagina bedrijfsleden, kunt u alles lezen over de voordelen van het bedrijfslidmaatschap.

Voor een overzicht van de bedrijfsleden kunt u de bedrijfsledenpagina bezoeken.

Klik hier om bedrijfslid te worden

.