Geplaatst op: 04 01 2017
Geplaatst door: Karin Gruson
In categorie: Nieuws, Nieuws bedrijfsleden

Op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 januari vindt het nieuwe inspiratie-event voor de facilitaire branche plaats: Facility for Future. In de Brabanthallen in Den Bosch is ook facilitair opleider UL-Team vertegenwoordigd, samen met de andere Kaleidon participanten. Zien en horen welke meerwaarde UL-Team kan bieden voor het opleiden van uw medewerkers? U bent van harte welkom op stand C25.

 Het vernieuwende programma dat Facility for Future 2017 biedt, spreekt ons aan en dus stappen we in om ons als relatief nieuwe en vooral als vernieuwende opleider te presenteren op dit vakevent”, legt Belinda Dekkers, directeur van UL-Team uit. UL-Team is vertegenwoordigd op stand C25, samen met de andere drie participanten van Kaleidon: CSG, Bureau van der Meijden en Factos.

Initiatief
Door de opkomst van nieuwe technologieën en de voortdurende vraag naar innovatieve oplossingen verandert het vakgebied van facility management. FMN heeft samen met vooraanstaande spelers in het vakgebied het initiatief genomen voor het nieuwe event: Facility for Future, een hoogwaardig facilitair evenement.

Meerwaarde
“De missie van Facility for Future – het creëren van meerwaarde voor uw bedrijf – sluit naadloos op de onze aan. Immers, hoe kun je medewerkers nog meer waarderen en een meerwaarde voor zichzelf en relaties meegeven door hen op te leiden? Medewerkers zijn hét kapitaal van elk bedrijf: zij verdienen het om zich te ontwikkelen. Voor zichzelf en voor uw bedrijf. En voor nu en in de toekomst.” 

Over Facility for Future
Facility for Future schenkt uitgebreid aandacht aan trends, innovaties en actuele thema’s. Via onder meer het inspirerende kennisprogramma met sprekers met een ‘out of the box’ visie, interactieve workshops en door letterlijk onze handen uit de mouwen te steken op de verschillende belevingspleinen, zoals het NANO-plein. Verder is er het Jong Professionals Verenigd festival en het Galloway Charity Dinner met de prijsuitreiking voor het Gouden Bestek voor de Beste Opdrachtgever Catering.

Over Kaleidon
Kaleidon is één loket voor al uw facilitaire vraagstukken: facilitaire kwaliteitsmetingen, facilitair advies, contractbeheer, schoonmaak software, opleidingen en begeleiding. Kaleidon is het overkoepelende orgaan van vier facilitaire specialisten: CSG, Bureau van der Meijden, Factos en UL-Team. Samen leveren zij u de meest optimale totaaloplossingen in de facilitaire dienstverlening, waarbij uw wensen en belangen centraal staan.  

Gratis een bezoek brengen aan Facility for Future? Meld u dan hier voor dit event aan.

UL-Team is bedrijfslid van FMGezondheidszorg.

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>