Agenda
Datum:
29/11/2016
Tijd:
13:30 - 16:00
Plaats:
Sonneveld
Rietgorsweg 1-3
Papendrecht
Agenda:

“Aangescherpte wet- en regelgeving omtrent buitengebruik biociden (gif), vraagt ook in de zorg om innovatieve en duurzame oplossingen tegen ongedierte.”

Op dinsdag 29 november a.s. organiseert de bestuurscommissie van FMGezondheidszorg in samenwerking met Anticimex een regiobijeenkomst in Papendrecht.

Locatie:
Sonneveld
Rietgorsweg 1-3
Papendrecht

De beheersing van ongedierte in 2017 vraagt om innovatieve en duurzame oplossingen. De wetgeving is volop in beweging, waarbij het gebruik van biociden (gif) al sterk aan banden is gelegd. Vanaf 2017 worden deze regels strenger wat betreft het buitengebruik van gif. Juist voor zorginstellingen vraagt dit om alternatieven.
Anticimex speelt in op deze wetswijzigingen met haar gifvrije SMART producten die knaagdieren op een duurzame manier effectief afvangt. De presentatie zal gegeven worden bij Sonneveld Group B.V. Sonneveld ontwikkelt, produceert en levert wereldwijd innovatieve bakkerijgrondstoffen voor ambachtelijke en industriële bakkers en al een lange tijd een tevreden SMART-klant van Anticimex.
Tijdens deze bijeenkomst wordt u als facilitair manager bijgepraat over de laatste ontwikkelingen m.b.t. duurzame ongediertepreventie- en beheersing.

13:30 – 14:00 uur inloop met koffie en thee
14:00 – 14:15 uur introductie Sonneveld en Anticimex
14:15 – 15:00 uur rondleiding bedrijf Sonneveld
15:00 – 16:00 uur presentatie Anticimex SMART

De regiobijeenkomst is speciaal voor onze instellingsleden en kenmerkt zich door de kleinschalige informele setting waarbij naast het gepresenteerde onderwerp ook volop ruimte is om met je collega leden informatie uit te wisselen. Alle leden in een straal van 1 uur reistijd van de locatie worden persoonlijk uitgenodigd. Leden die verder weg werken worden tevens op de hoogte gesteld en zijn uiteraard van harte welkom.