Bedrijf: UL-Team

Contactpersoon: Mw. B. Dekkers

Functie: Directeur

Telefoon: 0345 544816

E-mail: info@ul-team.nl

Website: www.ul-team.nl

Adres: Anthonie van Diemenstraat 19

Postcode: 4104 AD

Plaats: Culemborg

UL-Team traint met effect!

Een training heeft alleen effect, als deze aansluit bij de praktijk van de deelnemer en ruimte biedt aan iedere deelnemer om te groeien. Dit is wat UL-Team bereikt en waarvoor onze opdrachtgevers ons waarderen. Het resultaat: in 2016 zijn onze trainingen en opleidingen beoordeeld met een 8,7!

UL-Team biedt verschillende facilitaire (vak)opleidingen en trainingen aan op gebied van schoonmaak OK en gezondheidszorg, gastvrijheid, management en communicatie voor operationele medewerkers tot en met middle-management van het facilitaire bedrijf. Wij ondersteunen de visie dat professionele, vakkundig opgeleide en gemotiveerde medewerkers een onmisbare factor is voor een succesvolle bedrijfsvoering. Als één van de grootste opleiders binnen de facilitaire branche werken wij graag als businesspartner met u samen om uw medewerkers naar een hoger niveau te tillen. Wij bieden maatwerk waarbij wij een duurzaam effect realiseren voor de deelnemers en uw organisatie.

Wilt u meer weten of heeft u specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Bel onze opleidingsadviseur Nicole Mol 0345-544816 of mail met haar via info@ul-team.nl

UL-Team is gecertificeerd door het NRTO. 
Het keurmerk voor de opleidingsbranche.