Geplaatst op: 06 05 2014
Geplaatst door: Henry Smeets
In categorie: Nieuws FMG

Brancheorganisatie in de schoonmaak- en glazenwassers sector (OSB) is trots dat nu ook de eerste aangrenzende branche in de dienstverlenende sector de Code Verantwoordelijk Marktgedrag gaat gebruiken. Vandaag tekenden de vertegenwoordigers van de catering branche de verbrede code in Nieuwspoort in Den Haag. OSB is blij om te zien dat het initiatief en haar ambitie met de code na het succes in de schoonmakers- en glazenwassersbranche concreet opvolging krijgt. Concreet betekent het dat niet meer tegen de laagste prijs wordt ingekocht, maar op basis van kwaliteit en goede werkomstandigheden. Andere sectoren die naar verwachting in de toekomst gebruik kunnen maken van deze code zijn de beveiligings- en uitzendbranche. Deze verbrede code past in de ambitie om de code uit te breiden naar andere sectoren.

Voorzitter OSB Hans Simons: “ Ik ben ontzettend trots dat het succes van onze Code Verantwoordelijk Marktgedrag steeds meer enthousiaste volgers krijgt bij aangrenzende branches in de dienstverlening. Opdrachtgevers, overheden, schoonmaakondernemers en schoonmakers die de code gebruiken ervaren het succes van de code. Alle partijen die de afgelopen jaren het goede voorbeeld hebben gegeven om de Code te onderteken en hiermee het voortouw hebben genomen, verdienen dan ook veel waardering hiervoor. Zij hebben baanbrekend werk verricht en aangetoond dat deze vernieuwende en eerlijke manier van omgaan met uitbesteding- en inleningsbeleid succesvol kan zijn voor alle partijen. Hopelijk volgen meer branches in de nabije toekomst.”

Lees hier meer

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>