Geplaatst op: 20 01 2014
Geplaatst door: Henry Smeets
In categorie: Nieuws FMG

Op woensdag 15 januari 2014 zijn de MBO en Bachelor Facility Management scriptieprijzen uitgereikt op het FM(n)Plaza op de Vakbeurs Facilitair in Den Bosch.
De winnaar van de MBO FM-scriptieprijs is Jessica Goorden. De winnaar van de Bachelor FM-scriptieprijs is Mandy Wessling. De uitslag is als volgt:

MBO Facilitair Leidinggevende:

  1. Cingel College – Jessica Goorden – “Leiding geven en beheerstaken”
  2. Zadkine – Lisa Overheid – “Reduceren afvalstroom t.g.v. overmatige voedselbereiding”
  3. Zadkine – Iloiza dos Santos – “Duurzaam ondernemen d.m.v. het Green Key label”

FM Bachelor:

  1. Haagse Hogeschool – Mandy Wessling – “BIM‟
  2. NHTV – Ine Maas – “The influence and development of Hospitality”
  3. INHolland – Jennifer Ruijgrok – “Welcome to the Hospitable Company”

De winnaar van de Bachelor FM scriptieprijs heeft een reis gewonnen naar de European Facility Management Conference (EFMC), begin juni in Berlijn. De winnaar van de MBO FM scriptieprijs ontving een reischeque. Alle genomineerden ontvingen een gratis jaarlidmaatschap van FMN.

De MBO en Bachelor scriptieprijs is een initiatief van de beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN), de brancheorganisatie van de onderwijsinstellingen in het middelbaar beroepsonderwijs (MBO Raad) en het Landelijk Overleg Opleidingen Facility Management (LOOFD).

Alle prijswinnaars gefeliciteerd namens FMGezondheidszorg

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>