Geplaatst op: 20 12 2013
Geplaatst door: Henry Smeets
In categorie: Nieuws FMG

Tijdens de komende Vakbeurs Facilitair krijgt het delen van kennis en ervaring op facilitair gebied een forse impuls. De reden hiervan is de komst van FM(n) Plaza, een initiatief van de beroepsvereniging Facility Management Nederland (FMN), in samenwerking met het LOOFD, Agentschap NL, Codecommissie Verantwoordelijk Marktgedrag, OSB, Prequest, Kenwerk en Platform Duurzame Huisvesting.

Deze partners verzorgen tijdens de Vakbeurs – die van 15 t/m 17 januari 2014 gehouden wordt in de Brabanthallen in Den Bosch – een inhoudelijk podiumprogramma met diverse presentaties, debatten, rondetafelgesprekken en prijsuitreikingen. De eerste beursdag staat in het teken van het onderwijs, op donderdag ligt het accent op de Facility Management professional en tijdens de laatste beursdag staan de leveranciers / aanbieders centraal.
Iedere beursdag wordt afgesloten met een Meet & Greet op en rond het FM(n) Plaza (Hal 5 stand 5.074), alwaar facilitair werkend Nederland elkaar ontmoet en contacten legt.

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>