Geplaatst op: 11 09 2013
Geplaatst door: Henry Smeets
In categorie: Nieuws FMG

lean Totaal komt eind november met een even unieke als speciale “Schoonmaak Keurmerk Krant”. Deze tabloidformaat krant wordt verspreid onder meer dan 12.000 opdrachtgevers en 3.000 schoonmaakbedrijven. De hoge oplage en het spraakmakende onderwerp zullen garant staan voor een enorme attentiewaarde binnen facilitair en opdrachtgevend Nederland!

De Schoonmaak Keurmerk Krant wil zowel grote als MKB opdrachtgevers informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de schoonmaakbranche, het OSB-Keurmerk, de Code en de impact hiervan op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niemand minder dan Lodewijk Asscher zal deze krant opluisteren met een voorwoord.

De krant wordt rijk gevuld met testimonials van opdrachtgevers die een bewuste keuze gemaakt hebben voor een schoonmaakbedrijf in het bezit van het OSB-Keurmerk. Daarnaast ook praktijkverhalen van succesvolle samenwerking tussen opdrachtgevers en schoonmaakbedrijven waarin het unieke karakter en de toegevoegde waarde van het OSB-Keurmerk duidelijk naar voren komt. Ook zal aandacht besteed worden aan het SIEV Keurmerk.

Lees hier meer

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>