Geplaatst op: 10 04 2013
Geplaatst door: Henry Smeets
In categorie: Geen categorie, Nieuws FMG

Na de ontvangst met koffie en broodjes in het Heracles Stadion in Almelo, geeft Jan van Haaster, de dagvoorzitter van het symposium, stipt om 12.30 uur het startschot van de dag. Natuurlijk allereerst met een hartelijk dank aan de medeorganisatoren: Food Connect en FMN.  Hierna stelt hij Commercieel Directeur Rob Toussaint van Heracles Almelo aan ons voor.

Aan de hand van de geschiedenis van Heracles neemt Rob ons mee in een inspirerend stukje geschiedenis van de club waar de kernwaarden: laagdrempelig, gastvrij en gezond prima aansluiten bij het thema van de dag.

Wist u trouwens dat Heracles sinds zijn oprichting in 1903 twee keer Landskampioen van Nederland is geweest? Weliswaar in 1927 en 1941, dus even terug, maar toch. In 2015 hoopt Heracles een nieuwe fase in zijn geschiedenis te kunnen ingaan met de opening van een nieuw duurzaam stadion dat men nu aan het ontwerpen is. De samenwerking met verschillende innovatieve partners zoals hoofdsponsor Ten  Kate is hierbij van cruciaal belang om Heracles als gastvrije en regiogerichte sportclub op de kaart te zetten en te houden.

Klik op onderstaande link voor het volledige verslag.

Verslag Voeding en Gastvrijheid in de zorg, voorjaarsymposium 8-4-2013

 

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>