Geplaatst op: 30 12 2012
Geplaatst door: Henry Smeets
In categorie: Nieuws FMG

Voor welk bedrijf is de titel Leerbedrijf van het Jaar 2013 Facilitaire dienstverlening? Dit wordt bekendgemaakt op Facilitair op woensdag 16 januari 2013. Genomineerd zijn:

Evean Zorg Facilitair Bedrijf te Purmerend Rechtbank Utrecht Bureau Bedrijfsvoering te Utrecht Stichting Groenhuysen – Centrum voor wonen & zorg De Brink-Moerweide te Roosendaal

Erkende leerbedrijven binnen de sector facilitaire dienstverlening konden zichzelf kandidaat stellen of voorgedragen worden voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2013. De commissie Leerbedrijf van het Jaar Facilitaire dienstverlening heeft uit alle inzendingen de tien beste leerbedrijven geselecteerd waar vervolgens een audit heeft plaatsgevonden. Tijdens deze audit zijn de bedrijven op een aantal criteria beoordeeld: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van ambassadeursrol en de opleidingsresultaten.

De commissie bestaat uit vertegenwoordigers van sociale partners (werkgevers- en werknemersvertegenwoordigers), onderwijs en Kenwerk. De verkiezing Leerbedrijf van het Jaar is een initiatief van Kenwerk om de beste leerbedrijven in de spotlights te zetten.

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>