Geplaatst op: 20 12 2012
Geplaatst door: Henry Smeets
In categorie: Nieuws FMG

OSB is blij en tevreden dat wederom is aangetoond dat de Code Verantwoordelijk Marktgedrag werkt. Deze code maakt vanaf 1 januari 2013 onderdeel uit van het OSB-Keurmerk. De uitspaak van de codecommissie naar aanleiding van klachten van verschillende glazenwasserbedrijven bewijst dat de code haar werk doet. Aanleiding was een brief van ISS aan haar onderaannemers om een bepaald percentage van de behaalde omzet terug te storten aan het schoonmaakbedrijf. De formulering en strekking van deze brief leidde tot grote onrust en onzekerheid onder glazenwasserbedrijven die in onderaanneming voor het schoonmaakbedrijf werkzaamheden uitvoeren. De codecommissie heeft aangegeven dat de actie van ISS in strijd is met de code en is met ISS in gesprek gegaan om te komen tot een fatsoenlijke oplossing.

Hans Simons, voorzitter OSB: “Een code is wat een code doet. Ik ben blij te zien dat de codecommissie na klachten uit de branche in actie is gekomen, een uitspraak heeft gedaan en tot een oplossing komt. Hiermee is wederom aangetoond dat de Code Verantwoordelijk Marktgedrag werkt.”

Lees hier het volledige bericht

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>