Geplaatst op: 18 12 2012
Geplaatst door: Henry Smeets
In categorie: Nieuws FMG

Dit jaar organiseert Kenwerk voor het eerst de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2013 Facilitaire dienstverlening. De commissie heeft de volgende drie bedrijven genomineerd voor deze titel: Evean Zorg Facilitair Bedrijf te Purmerend, Rechtbank Utrecht Bureau Bedrijfsvoering te Utrecht en Stichting Groenhuysen –Centrum voor wonen & zorg De Brink-Moerweide te Roosendaal.

Op 18 december lichten de genomineerde leerbedrijven hun opleidingsvisie toe aan de commissie. De winnaar wordt op woensdag 16 januari 2013 bekend gemaakt tijdens de Vakbeurs Facilitair in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch.

Erkende leerbedrijven binnen de sector facilitaire dienstverlening konden zichzelf kandidaat stellen of voorgedragen worden voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2013. De commissie heeft uit alle inzendingen de tien beste leerbedrijven geselecteerd waar vervolgens een audit heeft plaatsgevonden. Tijdens deze audit zijn de bedrijven op een aantal criteria beoordeeld: betrokkenheid bij het opleidingsproces, visie op opleiden, personeelsbeleid, opleidingsklimaat, deelname aan activiteiten, vervullen van ambassadeursrol en de opleidingsresultaten.

Lees hier het volledige bericht

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>