Bedrijf: AfH Professional Hygiene Europe

Contactpersoon: Dhr. E. Devenijns

Functie:

Telefoon: (030) 69 84 600

E-mail: eduard.devenijns@essity.com

Website: www.tork.nl

Adres: Arnhemse Bovenweg 120

Postcode: 3708 AH

Plaats: Zeist

Over Tork

Het merk Tork biedt een breed assortiment hygiëneproducten en diensten binnen het Away- From-Home-kanaal. Tork levert wereldwijd aan klanten in de sectoren: gezondheidszorg, horeca, industrie en office. Door de jarenlange ervaring en expertise op het gebied van hygiëne en duurzaamheid, is Tork marktleider in verschillende sectoren en een betrokken partner in meer dan 90 landen. Tork is onderdeel van het SCA merkportfolio.

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws over Tork op www.tork.nl

 

Over SCA

De SCA groep is een internationale speler op het gebied van hygiëne en papier. Het concern ontwikkelt, produceert en verkoopt papierproducten, producten op het gebied van persoonlijke verzorging, kartonnen verpakkingsmaterialen, oplossingen voor reclamedrukwerk en massief houtproducten. De SCA groep heeft wereldwijd 50.000 medewerkers en verkoopt producten in 100 landen. Onder SCA vallen de merken TENA, Tork, Tempo, Zewa, Velvet, Libero, Edet, Nosotras, Familia en Drypers.

SCA wordt erkend als globale leider op het gebied van duurzaamheid. Voor het zesde jaar op rij behoort SCA volgens Canadian Corporate Knights tot één van de 100 meest duurzame bedrijven (2010). En door Ethisphere Institute erkent als één van de meest ethische bedrijven ter wereld.

Kijk voor meer informatie over SCA, hygiëne en duurzaamheid op www.sca.com.