Bedrijf: Asito Medical

Contactpersoon: Dhr. K. Fonk

Functie: Corporate Sales Manager Medical

Telefoon: 0546-484950

E-mail: k.fonk@asito.nl

Website: www.asito.nl

Adres: Plesmanweg 24

Postcode: 7602 PE

Plaats: Almelo

Asito. Staan voor schoon. Gaan voor verbinding.

Goede schoonmaak vraagt een professionele en oprechte belangstelling voor onze klanten. Inspelen op de bedrijfscultuur, lokale omstandigheden en samen zoeken naar duurzame oplossingen. Asito is de betrouwbare partner op het gebied van facilitaire dienstverlening voor o.a. kantoren, zorginstellingen, scholen, transport en recreatie. Een schone en frisse omgeving werkt plezierig. Asito zorgt daarvoor.

Voor ons schoonmaakbedrijf staat het verbinden van medewerkers en klanten voorop om zo samen tot resultaten te komen. De kracht zit in onze mensen. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 lokale vestigingen succesvol aan een schone werk-  en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. Niet voor niets wordt Asito al jaren op rij, naar aanleiding van het onderzoek van Blauw Research, uitgeroepen tot best gewaardeerde schoonmaakbedrijf.

Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van onze mensen. Op het gebied van sociale duurzaamheid loopt Asito voorop en deze meerWaarde delen we met onze opdrachtgevers. Met projecten als het Nationaal Integratiediner en 1.000.000 druppels gaan we samen met onze opdrachtgevers op pad om organisaties nog duurzamer te maken voor mens en milieu.