Bedrijf: Alpheios B.V.

Contactpersoon: Dhr. E. Vrijhoeven

Functie:

Telefoon: (045) 573 88 88

E-mail: info@alpheios.nl

Website: www.alpheios.nl

Adres: In de Cramer 8a

Postcode: 6411 RS

Plaats: Heerlen

Alpheios is één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaak in Nederland. Alpheios is een resultaatgerichte partner die helpt de performance van schoonmaakorganisaties te verbeteren. We werken vanuit een diepgaande kennis van de opdrachtgever en denken in professionele totaalconcepten op basis van hoogwaardige en uitgekiende methoden en systemen.

Alpheios heeft met een uitstekend product al jarenlang een gevestigde naam en reputatie in de professionele markt. Alpheios is sterk regionaal vertegenwoordigd via een dicht netwerk waardoor snel advies en service aan de klant geboden kan worden. Door de hoge kwaliteit van de organisatie en de aanwezige vakkennis neemt Alpheios een toonaangevende positie binnen de gezondheidszorg in.

Alpheios maakt deel uit van Vebego, een internationaal opererend bedrijf op het gebied van schoonmaak, facilitaire dienstverlening en personeelsdiensten. De gemanagede omzet van de Vebego Groep is meer dan € 999 miljoen. Vebego is vertegenwoordigd met meer dan 100 bedrijven in 5 Europese landen en heeft ongeveer 47.000 medewerkers in dienst.