Geplaatst op: 07 05 2021
Geplaatst door: Karin Gruson
In categorie: Nieuws, Nieuws FMG

Suzanne Walsteijn is de nieuwe voorzitter van FMGezondheidszorg. In de Algemene ledenvergadering is haar benoeming bekend gemaakt. Suzanne is al vele jaren lid van FMGezondheidszorg en sinds 2018 lid van het bestuur. In die functie heeft ze bijgedragen aan de ontwikkeling van de vereniging en verschillende symposia en Webinars georganiseerd.

“Ik ben erg blij dat het bestuur en de vereniging mij als voorzitter heeft gekozen” zegt Suzanne. FMGezondheidszorg wil als vereniging haar leden ondersteunen in hun taken en kennis met elkaar delen. “Er speelt veel op facilitair terrein in de zorg. Denk alleen al aan de enorme inzet van facilitaire diensten in deze Corona tijd. We zien een veranderende rol van de facility manager en verwevenheid van facilitaire taken met zorgprofessionals spelen volop in de zorg”, aldus Suzanne. “Als voorzitter wil ik, samen met het bestuur, graag bijdragen aan ons mooie facilitaire kennis platform in de zorg”.

Naast Suzanne heeft Fred Roos de taak van vicevoorzitter gekregen. Fred draagt al vele jaren bij aan het bestuur van de vereniging. Naast zijn taak als vicevoorzitter blijft het de contactpersoon naar onze bedrijfsleden.

Het huidige bestuur bestaat naar Suzanne Walsteijn en Fred Roos uit Astrid Graal (penningmeester), Lia Steeman (secretaris), Karin Gruson (verenigingsbureau) en Tomas van Duijnhoven (bestuurslid)

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>