Geplaatst op: 19 01 2021
Geplaatst door: Karin Gruson
In categorie: Nieuws, Nieuws bedrijfsleden, Nieuws FMG

De ontwikkelingen in de facilitaire branche staan nooit stil. Covid-19, digitalisering en duurzaamheid geven een veranderende kijk op gebouwgebruik en workplace management. Welke invloed heeft thuiswerken op de werkplekbeleving? En met welke oplossingen creëren we een veilige, productieve én leuke werkomgeving, ook na Covid-19?

Online kennissessies, keynotes, best practices en meer
Tijdens de CSU Innovatie Boost gidsen we je een week lang online door het snel veranderende facilitaire werkveld. We verzorgen interactieve sessies samen met toonaangevende sprekers en organisaties. Professionals uit de facilitaire wereld, universitaire onderzoekers, gedragswetenschappers, productontwerpers en trendwatchers schuiven aan. Je hoort de nieuwste trends en ontwikkelingen rondom innovatie en duurzaamheid met de vertaalslag naar diverse branches. Met hét facility event voor innovatie en inspiratie krijg je praktische inzichten en tips voor vandaag en morgen.

Zoals:

  • De resultaten van het Nationale Benchmarkonderzoek Facilitaire Innovatie 2021.
  • De lancering van een uniek samenwerkingsplatform van diensten voor een toekomstbestendige werkomgeving onder leiding van Rens de Jong (BNR). Kom alles te weten over slimme gebouwen en hun invloed op efficiëntie, duurzaamheid en het geluk van de mensen die erin werken en verblijven.
  • Fantastische keynotes van sprekers als technologie-ondernemer Peter Hinssen en Marjolein ten Hoonte, Directeur Arbeidsmarkt en MVO bij Randstad Groep Nederland.
  • Best practices van onder andere Circl–ABN AMRO en NHL Stenden en nog heel veel meer!

Voor het volledige programma en aanmelden ga naar www.csu-innovatieboost.nl.

CSU is bedrijfslid bij FMGezondheidszorg

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>