Geplaatst op: 21 01 2020
Geplaatst door: Karin Gruson
In categorie: Nieuws, Nieuws FMG

Het Tel mee met Taal congres is dé inspirerende ontmoetingsplaats voor iedereen die zich inzet, of wil gaan inzetten, voor betere basisvaardigheden voor jong en oud. Ook dit jaar staat er weer een verrassend en divers programma voor je klaar met diverse workshops speciaal voor (en door) werkgevers. Kom je ook? Reserveer dan nu jouw plek. Deelname is gratis.

Deelsessies voor werkgevers
Na een korte gezamenlijke start, kan je het programma naar eigen wens inrichten. Er staan ruim 40 deelsessies voor je klaar: succesvolle initiatieven die resultaat opleveren of inspirerende nieuwe aanpakken die je kunt benutten in je eigen organisatie. Zoals bijvoorbeeld:

  • Samenwerken aan basisvaardigheden: welke stappen kun je als werkgever zetten voor het verbeteren van de basisvaardigheden van jouw werknemers;
  • Taal bespreekbaar maken – handvatten voor werkgevers: over het Taalakkoord werkgevers, veilig werken, schulden/ loonbeslag en een praktijkvoorbeeld uit de sector Transport en Logistiek;
  • Werken aan werknemersvaardigheden: hoe kunnen jouw werknemers hun vaardigheden door middel van online leren verbeteren?
  • Taaltraining op de werkvloer: over taalbuddy’s in de praktijk en de ervaring van supermarktketen Jumbo hiermee.


Tussendoor zijn er genoeg kansen om te netwerken en nieuwe contacten te leggen. Ook is er een markt waar verschillende organisaties zichzelf presenteren, en kun je deelnemen aan innovatieve sessies waarin je met bijvoorbeeld een VR-bril door de ogen van de doelgroep kijkt, of een thematische escape room speelt.

Bekijk hier het overzicht van alle deelsessies, en ontdek welke onderwerpen aan bod komen en wie de sprekers zijn.

Aanmelden
Meer informatie vind je op www.telmeemettaalcongres.nl. Deelname is gratis. Leg jouw keuze voor de deelsessies meteen vast. De capaciteit per sessie is beperkt. Vooraf inschrijven is dus noodzakelijk. Aanmelden kan via deze link.

Hopelijk tot ziens op 13 februari 2020 in het Beatrix Theater in Utrecht.

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>