Geplaatst op: 18 02 2019
Geplaatst door: Karin Gruson
In categorie: Nieuws bedrijfsleden

De eigenaar van HTC Advies en Atir heeft deze maand zijn vier MT-leden benoemd als Managing Partners. Met deze invulling van de nieuwe bestuursstructuur komt er bij HTC Advies en Atir ruimte voor ondernemerschap en daarmee voor innovatieve oplossingen voor de klant.

De aangetreden Managing Partners zijn Anna Casemier, Margriet van Dijken, Marieke Weerts en Puck Wilbers. Zij zijn nu al belangrijke stakeholders in de branche van hospitality en facilitaire dienstverlening. Eigenaar Hayk Simons: ‘Ik ben heel trots op de toetreding van deze vier collega’s als partner in QMG, de holding van HTC Advies en Atir. Zij geven het bedrijf de stabiliteit die nodig is om ook in de toekomst een betrouwbare en innovatieve speler in de markt te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat het bedrijf nog meer impact krijgt in de branche door de nieuwe Managing Partners.

Kennis & expertise
De kennis en expertise van de vier Managing Partners is heel divers, waardoor zij elkaar optimaal aanvullen. De jarenlange ervaring in de markt maakt hen tot strategische sparringpartners voor alle sectoren. De nieuwe partners staan samen met veertig adviseurs en projectmanagers klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan. Daarbij werken ervaren professionals hand in hand met jonge adviestalenten om innovaties vanuit de behoefte van de markt te ontwikkelen.

Atir is bedrijfslid bij FMGezondheidszorg.

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>