Geplaatst op: 13 02 2019
Geplaatst door: Karin Gruson
In categorie: Nieuws, Nieuws FMG

Woensdag 13 maart a.s. organiseren we een inspirerende middag met als thema:

‘Ontdekkingsreis naar de Toekomst!’

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan dit afwisselende symposium dat we op de beurs Zorgtotaal in Utrecht organiseren. Om 13.00 uur start deze interactieve middag met een carrousel programma waarbij je alle 4 sessies volgt.

Tijdens de middag krijg je een blik op de toekomst van Facilitair en Zorg. Je neemt deel aan innovatietafels, luistert naar en gaat in gesprek met verschillende professionals. Het programma legt een verbinding tussen het facilitair onderwijs en opleiden van de huidige en toekomstige medewerker. Daarnaast is er het thema Veiligheid als rode draad. Ook presenteren verschillende zorginstellingen innovaties vanuit hun eigen facilitaire praktijk.

De beurs gaat om 9.30 uur open. We treffen je dan graag al bij de FMG stand waar de koffie klaar staat. Speciaal voor jullie organiseren we in de ochtend een rondleiding langs onze bedrijfsleden alwaar je verschillende noviteiten kunt zien.

Een prachtige combinatie van beursbezoek, rondleiding, symposium en afsluitende netwerkborrel.

We zien je graag op 13 maart a.s. tijdens Zorgtotaal in Utrecht.

Aanmelden voor 13 maart kan bij het verenigingsbureau van FMGezondheidszorg via het aanmeldformulier
Onze bijeenkomst is in een eigen congres zaal boven de beurshal.Meer lezen over ons programma kan op onze website

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>