Geplaatst op: 05 02 2019
Geplaatst door: Karin Gruson
In categorie: Nieuws, Nieuws FMG

Op 13 maart organiseren wij een interactieve middag op en tijdens de ZorgTotaal beurs in Utrecht. We hebben een mooi gevarieerd programma georganiseerd voor de Facilitaire managers, leidinggevende en hun (facilitaire) toeleveranciers!

Het interactieve programma, dat om 13.00 uur start, laat de toekomst in de zorg zien door de ogen van verschillende instellingen die hun projecten presenteren. Daarnaast kunnen  we met elkaar in gesprek en worden een aantal thema’s uitgelicht.

Een korte toelichting op  het programma dat bestaan uit 4 thema’s waaraan iedereen groepsgewijs deelneemt.

Thema 1:  Ontmoeting met het Onderwijs!
Het onderwijs vormt een belangrijke basis voor onze nieuwe en bestaande medewerkers. Samen met verschillende docenten uit het praktijkonderwijs en VMBO Zorg en Welzijn, MBO en HBO Facilitaire Dienstverlening  kijken we naar o.a. de veranderende markt. Onderwijs en werkvloer hebben elkaar nodig om theorie en praktijk goed op elkaar af te stemmen. We spreken elkaar in kleine groepjes over verschillende thema’s. Waar liggen in de praktijk  de kansen voor facilitair medewerkers, en hoe kijkt het onderwijs naar het vak? Met deze afstemming willen we het onderwijs voeden met informatie uit de praktijk en meer verbinding houden met het onderwijs op alle niveaus.

Thema 2: Veiligheid als rode draad!
Hiervoor hebben we twee plenaire presentaties waarbij veiligheid binnen zorg organisaties (zowel van de mens, het gebouw, de organisatie en processen) centraal staan.

Thema 3: Ronde tafel gesprekken en Pim Pam Pet.
Aan de hand van een aantal stellingen en vragen of thema voeren we een ronde tafel gesprek. Heb je een prangende vraag of een uitdagende stelling of een thema (van A tot Z) dat je in wilt inbrengen? Dat kan! Lever het aan voor 1 maart a.s.  bij Lia Steeman Info@deoudeaptheek.com. Je kan je ook aanmelden als Gespreksleider voor een van de tafels.

Thema 4: Ontdekkingsreis naar innovaties van onze collega’s in de zorg.
Dat er heel veel innovaties zijn in de zorg laten we zien in een aantal korte lezingen. Thema’s die gepresenteerd worden zijn o.a.:

  • Samenwerking binnen contractmanagement binnen de Zorg
  • Zorg Brandveilig en BrandWijzer
  • Zijn Zorgorganisaties wel in Control
  • Krapte op de arbeidsmarkt
  • Veiligheid in de Zorg
  • Agressie en Domotica
  • As a service, is het een product of is het een dienst?
  • Innovatie Platform


Zit jouw innovatie er niet bij? En wil je als zorg organisatie ook een podium? Neem contact op met Lia Steeman op Info@deoudeaptheek.com.  

Om 10.00 uur ben je van harte welkom op de beurs om alle stands te bezoeken. Maar we ontvangen je ook al graag bij de FMGezondheidszorg corner voor een kop koffie. Speciaal voor jullie bieden we rondleidingen over de beursvloer langs onze  bedrijfsleden.

Het thema programma start om 13.00 uur in theater 16.

Om half vijf is iedereen welkom op de “beursvloer” borrel!

Deelname is gratis. Ook je collega is van harte welkom.

Laat weten dat je komt middels het aanmeldformulier op de FMG site en vergeet niet je gratis beurs toegangskaart te bestellen. Op de beurswebsite kan je ook aangeven dat je deelneemt aan het programma. Dat kan bij de tab ‘programma’, woensdag 13 maart, Theater 16.

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>