Bedrijf: Crohill

Contactpersoon: dhr. P. Hilgerdenaar

Functie:

Telefoon: +31 (0)320 281 231

E-mail: info@crohill.nl

Website: www.crohill.nl

Adres: Schutweg 20

Postcode: 8243PC

Plaats: Lelystad

Crohill: Voor mensen. Door mensen. Met mensen.

Welkom bij Crohill. Crohill is een schoonmaakgroothandel en we bieden u een met zorg samengesteld pakket aan van professionele reinigingsmiddelen/materialen inclusief desinfectie en preventie. Wij geloven dat schoonmaken mensenwerk is. Daarom kijken we  altijd naar de mensen die met onze producten en methodes te maken krijgen. De schoonmakers, klanten en natuurlijk eindgebruikers.

Zo ontwikkelden we Smart Cleaning: schoonmaakmethodes die afgestemd zijn op de dagelijkse praktijk en ergonomisch minder belastend  zijn. Smart Cleaning maakt het werk voor schoonmakers lichter, makkelijker en dus veel prettiger. De methodes en producten stemmen we af op de specifieke vraag en de branche. Daardoor is het resultaat beter dan wat u gewend bent, de impact op het milieu veel minder en het rendement aantoonbaar beter.

Wilt u meer weten over onze ergonomische methodes of desinfectie en preventie, zoals bijvoorbeeld onze wipes met virusclaim, neem dan contact met ons op via 0320-281231 of info@crohill.nl.