Geplaatst op: 13 11 2018
Geplaatst door: Karin Gruson
In categorie: Nieuws bedrijfsleden

Schoonmaakbedrijf Jose Crombeen bv, onderdeel van de Crombeen Group, heeft per 9 november de schoonmaakactiviteiten en personeel overgenomen van het failliete UCS cleaning te Beek. Circa 20 klanten en  25 medewerkers treden in dienst bij Jose Crombeen bv. De overname van deze met name Food -activiteiten sluit goed aan bij de strategische keuze van dit bedrijf.

In het kort: Schoonmaakbedrijf Crombeen is een familiebedrijf dat de grondlegger en eigenaar de heer Alfons Crombeen in de jaren 60 heeft opgericht en bestaat dus meer dan 50 jaar. Het is nog steeds een familiebedrijf dat op dit moment geleid wordt door CEO de heer Paulus Korste. De facilitaire dienstverlener maakt schoon in Nederland, Duitsland en België en de totale groep omvat een 700- tal mensen en een omzet van meerdere miljoenen. Een grote speler op de facilitaire markt, waarbij schoongemaakt wordt op vliegvelden en in de food-, zorg-, onderwijs-, industriebranche.

Paulus Korste, CEO: “Door de overname van het failliete UCS, dat voornamelijk objecten heeft in de food, borgen en breiden wij onze FOOD-activiteiten in Zuid-Nederland uit. Dit is een bewuste strategische keuze. Van oudsher zijn we in Duitsland al een grote partij in de foodsector”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor te Born: 046-4854321 of via e-mail: info@crombeen.nl

Schoonmaakbedrijf Jose Crombeen bv is bedrijfslid bij FMGezondheidszorg

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>