Geplaatst op: 10 10 2018
Geplaatst door: Karin Gruson
In categorie: Nieuws, Nieuws FMG

Hét congres over hygiëne, infectiepreventie, inspecties en meer 
22 november 2018 | vanaf 12.00 uur | Nijmegen-Lent

U bent als facilitair manager binnen uw bedrijf een deskundige vraagbaak voor alle facilitaire uitdagingen. Van cliënt tot patiënt en van gebruiker tot medewerker; gaat het om facilitaire zaken, dan weten ze u te vinden. Uw doel: dat is een schone en hygiënische (werk)omgeving voor iedereen!  Maar vindt u het ook zo lastig om alle ontwikkelingen omtrent een hygiënische (werk)omgeving, infectiepreventie en HACCP bij te houden?

Wij helpen u graag en organiseren op donderdag 22 november een congres over alle thema’s waar u als facilitair manager mee te maken krijgt. Het congres start om 12.00 uur en vindt plaats in het gemakkelijk bereikbare Van der Valk hotel in Nijmegen-Lent.

Boeiend programma met lezingen en groepssessies
Het congres wordt georganiseerd door FMGezondheidszorg in samenwerking met  Dr. Weigert, allround hygiënepartner. Het thema is ‘Think ©lean, not mean’. Een boeiend programma geeft invulling aan dit thema. U kunt diverse lezingen en groepssessies volgen onder leiding van aansprekende gastsprekers en experts uit de branche.

Samenwerken op het gebied van toezicht en infectiepreventie 
Gedurende het eerste deel van de bijeenkomst staat het thema ‘infectiepreventie’ centraal. Paul van Wijk van de Inspectie Gezondheidszorg vertelt u in een notendop alles over thematisch toezicht en het borgen van processen. Vervolgens deelt Erik Huizing van het Hygiënebureau zijn visie op de rol van een samenwerkingspartner bij infectiepreventie. Na deze lezingen bent u volledig op de hoogte over de hedendaagse inspectie-eisen met betrekking tot hygiëne en hoe u preventief kunt acteren. 

In controle zijn over hygiëne; do’s and don’ts
In het kader van ‘Think ©lean’ zijn er verschillende groepssessies in het tweede deel van de middag. U hoort van Anita Huys van DEB alles over het belang van goede handhygiëne. Meta Boelens van het Radboud UMC in Nijmegen vertelt u alles over afwegingen en uitgangspunten die bijdragen aan een goede keuze voor een leverancier als samenwerkingspartner. Erik Huizing vult dit aan met informatie over de hygiënecode HACCP bij kleinschalig wonen en groepskoken. U gaat naar huis met parate kennis en nieuwe inzichten vanuit een ‘kijkje in een andere keuken’.

Tot ziens op 22 november!

We sluiten de middag af met een dinerbuffet waarbij volop gelegenheid is om uw facilitaire collega’s te ontmoeten en bij te praten. Graag zien we u op 22 november!

Aanmelden kan via de website

Lees de interviews met de sprekers:
Meta Boelens
Anita Huis
Erick Huizing
Paul van Wijk

Reacties

2 Reacties op “Najaarsymposium ‘Think ©lean, not mean’”

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>