Geplaatst op: 13 09 2018
Geplaatst door: Karin Gruson
In categorie: Nieuws, Nieuws FMG

Het is iedere dag weer de facilitaire uitdaging: “Goed zorgen voor alle cliënten, patiënten en gebruikers in de zorg”. Gastvrije ontvangst, verzorgd pand maar bovenal een veilige, hygiënische omgeving. Of dat nu gaat over de HACCP, schone was, schoonmaak- en desinfectie of handhygiëne, schoon en hygiënisch is van groot belang in de zorg.
Want iedereen kent de gevolgen als het mis gaat en wil dit graag voorkomen.

Voor iedere facilitair manager is het de “schone taak” om alle inzichten en regels, die aan verandering onderhevig zijn, up to date te houden. Het 22 november symposium Think ©lean not mean dat FMGezondheidszorg i.s.m. Dr. Weigert organiseert, helpt je op weg.
Met een afwisselend programma waarin vakspecialisten, IGJ en collega’s uit de praktijk je voorzien van nieuwe inzichten. Hiermee kan je praktisch voorbereid de toekomst in.

We starten op 22 november om 12.00 met een lunch in het van der Valk in Lent/Nijmegen. Waarna om 13.00 uur het symposium begint. Tussen de verschillende presentaties door en na afloop, tijdens het buffet, is er alle gelegenheid om je facilitaire collega’s weer te ontmoeten.

Volg de website en e-zine voor regelmatige updates van het programma.

    

 

 

Inschrijven kan al via de website

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>