Geplaatst op: 20 08 2018
Geplaatst door: Karin Gruson
In categorie: Nieuws bedrijfsleden

Berendsen gaat verder onder de naam Elis
Met de officiële opening van haar nieuwe vestiging in Helmond heeft Berendsen aangekondigd verder te gaan onder de naam Elis. De internationale dienstverlener op het gebied van bedrijfskleding, matten, sanitaire hygiëne en poetsdoeken zal vanaf 1 juli 2018 officieel Elis Nederland B.V. heten.

In september 2017 is Berendsen PLC overgenomen door het Franse Elis S.A. Door deze overname is Elis Europees marktleider in textiel-, hygiëne- en facilitaire diensten geworden. De multiservice dienstverlener is actief in 28 landen in Europa en Latijns-Amerika waar met 45.000 medewerkers meer dan 400.000 klanten dagelijks worden voorzien van schoon textiel, hygiënische toiletruimten en diverse andere huur-met-onderhoudsservices.

Berendsen Nederland is de eerste van de voormalige Berendsen landen die de naamswijziging doorvoert in Europa. “Hoewel Berendsen een zeer sterke naam heeft in Nederland, hebben we er toch voor gekozen om direct en volledig over te gaan naar de nieuwe merknaam Elis” zegt Lars Kamphuis, Managing Director van Elis Nederland. “Het internationaal sterke Elis stelt ons in staat om in Nederland verdere groei te realiseren. De invoering van de nieuwe merknaam heeft echter ook tijd nodig en zal vanwege duurzaamheidsoverwegingen in fases verlopen.” aldus Lars Kamphuis.

Lees hier meer

Elis is bedrijfslid van FMGezondheidszorg

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>