Geplaatst op: 28 03 2018
Geplaatst door: Karin Gruson
In categorie: Nieuws, Nieuws FMG

Met de missie ‘Kennis maken is kennis delen en kennis delen is kennis maken! stonden 13 maart jl. leden op de zeepkist. Suzanne Walsteijn deelde haar project ‘Wij geven Veiligheid een Gezicht” 

Suzanne: “Vanuit mijn ervaring binnen de gezondheidszorg (ouderen zorg, GGZ, ziekenhuizen, Gehandicapte zorg) als Facilitair manager en Hoofd BHV en daarnaast mijn ervaring als trainer, adviseur bij NuBNO, zie ik dat er op het gebied van neerzetten van een Bedrijfsnoodorganisatie een hoop te doen is. Ik ben zeer gefascineerd over wat Veilig, Zijn Voelen en Handelen voor een ieder die op mijn pad komt betekend en wat dat voor gevolgen heeft voor de organisaties. Daarnaast heb ik zelf een aantal grote incidenten meegemaakt. Daarom heb ik de stap genomen om NuBNO (NuBedrijfsnoodorganisatie) op te richten. Als enthousiaste en gedreven professional ga ik graag met mensen in gesprek en zoek ik samen naar  oplossingen die passen bij de organisatie. Een voorbeeld hiervan is onze laatste innovatie de Infographic Op- en Afschalen in crisissituaties.  Deze Infographic zorgt er voor dat u in één oog opslag een overzicht ziet van alle processen, waarin alle belangrijke veiligheidsaspecten bijeenkomen.

Binnen NuBNO focussen wij ons op het aanbrengen van overzicht en inzicht en vinden wij dat het niet alleen gaat om het crisisteam, de BHV-organisatie, maar ook om alle medewerkers binnen een organisatie. Wij geven Veiligheid een Gezicht

Mijn motto is dan ook “ Laat Veilig Voelen, Zijn en Handelen leven binnen je organisatie”.  Doe dit vanuit de visie en missie (bedoeling) van je organisatie. Naast het begeleiden van de BHV-organisatie naar een bedrijfsnoodorganisatie, richten wij ons op het tactisch en operationeel niveau en ondersteunen bij opleiding, trainen en oefenen. Wij hebben speciaal een E-learning module ingericht met als thema het veilig voelen, zijn en handelen die u binnen uw organisatie kan gebruiken. Dit doen wij in samenwerking met een aantal zorginstellingen en ziekenhuizen in Limburg. Wij geloven dat een crisisorganisatie/Bedrijfsnoodorganisatie alleen goed kan worden neergezet en geborgd door met elkaar in gesprek te gaan, ontwikkelingen en ervaringen met elkaar te delen. Waarbij  het direct behaalde resultaat ( kleine aanpassing) zullen leiden tot een vergroting van ieders bewustwording.

Bovenstaande doe ik niet alleen. Samen met Inge Muller en een zeer enthousiast team met professionals, gespecialiseerd in maatwerk.  Bent u nieuwsgierig ga dan naar www.nubno.nl, stuur mij een email naar info@nubno.nl . of bel naar 06.15.57.46.76.

 

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>