Geplaatst op: 26 03 2018
Geplaatst door: Karin Gruson
In categorie: Nieuws, Nieuws bedrijfsleden

Welke uitdagingen ervaart u als verantwoordelijke voor een schoon gebouw? Wilt u een oplossing van de next generation? Kom in contact met ambitieuze, potentiële en slimme FM’ers in de dop en kom naar de theatervoorstelling FM Next Generation op dinsdagmiddag 24 april om 13.00 uur op het Platform Onderwijs & Facilitair (POF) in Hart van Holland in Nijkerk.

Onderwijsinstellingen zijn sinds kort volledig zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van hun gebouwen. Binnen en buiten. Daarmee zijn nog meer taken en aandachtspunten op het bordje van directie en management komen te liggen. In de behoefte aan gerichte informatie en diversiteit qua mogelijkheden voorziet het evenement Platform Onderwijs & Facilitair, POF 2018, op dinsdag 24 en woensdag 25 april in Hart van Holland in Nijkerk. Alle ingrediënten voor het facilitair beheer van onderwijsinstellingen komen hier aan bod. De POF vakbeurs richt zich op beslissers, managers, directies en besturen in het primair en voortgezet onderwijs, het mbo, hbo en wo.

Event op 24 april
Het online vakmedium Schoonmaakjournaal en Hago, het meest veelzijdige schoonmaakbedrijf van Nederland, brengen op dinsdag 24 april om 13.00 uur de marktmakers van vandaag én morgen bijeen met de opdracht: start je eigen start-up en stap in de wereld van facility management 2030. Welke bijdrage ga jij leveren aan de facilitaire ontwikkelingen van het onderwijs? Hoe zie jij je toekomstige functie als facility manager van een school?

Thema’s 
Rekening houdend met thema’s als schoolomgeving, inrichting, ICT, dienstverlening (hospitality), veiligheid en beveiliging, en schoonmaak polsen facility-studenten de behoeften bij schooldirecteuren en FM’ers op de beurs. Wat speelt er bij hen? Waar liggen zij van wakker? Met deze input gaan ze op zoek naar de beste oplossing. Na de aftrap van het event FM Next Generation krijgen zij hiervoor 1,5 uur de tijd. Om 15.00 uur verzamelen we in Theater 3 en volgen de pitches samen met medestudenten. Voor studenten die op hun studielocatie elders in Nederland blijven, is er een live verbinding.

Programma
FM Next Generation begint om 13.00 uur met de aftrap door een succesvolle start-up uit de facilitaire en schoonmaakbranche op de stand van Hago op de POF-vakbeurs in Hart van Holland in Nijkerk. Tot 15.00 uur hebt u gelegenheid om de beurs te bezoeken en/of samen met studenten op te trekken. Tussen 15.00 uur en 16.30 uur is de FM start-up pitchsessie, waarna de winnaar bekend wordt gemaakt en u wordt uitgenodigd voor een afsluitende borrel op de Hago-stand.

Welkom 
Uw FM-problemen en uitdagingen voorleggen aan de generatie van morgen? U – als facility manager met een passie voor en/of baan in het onderwijs en een toekomstgerichte blik – bent van harte welkom!

Voor meer informatie en aanmelding, mail of bel Petra de Bruin: info@schoonmaakjournaal.nl of 06 – 51 81 46 76

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>