Geplaatst op: 22 01 2018
Geplaatst door: Karin Gruson
In categorie: Nieuws, Nieuws bedrijfsleden

Het Nationaal Congres Veilig Voedsel wordt alweer voor de zesde keer georganiseerd door Stichting Veiligvoedsel.nl, bedrijfslid van FMGezondheidzorg.  Het evenement heeft een gevarieerd programma en geeft u een bijzondere kijk op alles rondom voedselveiligheid.

Het congres besteed op 8 februari  o.a. aandacht aan het nieuwe controlebeleid van de NVWA. Dit controlebeleid geldt voor iedereen die voeding bereidt dan wel verwerkt. De NVWA heeft een andere aanpak, zij zijn stringenter, eenduidiger en transparanter. Dit heeft ook consequenties voor u!

Tijdens het congres wordt de winnaar van de Veiligvoedsel.nl Award bekend gemaakt. De genomineerden staan hier op alfabetische volgorde.

Bezoek het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2018 en u bent in één dag op de hoogte van uw verantwoordelijkheden. Bekijk het programma voor meer informatie. 

 

Laat een bericht achter

Allowed tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>